• DLACZEGO 2 fixingi Autor: ~pytam [89.36.69.*]
    dlaczego to nie jest na ciągłych ?
    kurs przecież nie jest groszowy itd
  • Re: DLACZEGO 2 fixingi Autor: ~Tre [83.26.184.*]
    Będą ciągle ....
  • Re: DLACZEGO 2 fixingi Autor: ~odpowiadam [88.19.132.*]
    bo by sie pozabijali nabijając kurs w kosmos, a tak dwa fixingi chłodzą im te zapędy.
    Mało akcji w obrocie jest. Spółka działa jako prawdziwe biuro rachunkowe.
    Nie jakaś tam wydmuszka z pseudo informacjami o oze, wiatrakach czy marihuanie, tylko rzeczywista praca, prawdziwe usługi.
    Spółka jest wyceniana bardzo nisko (kilka mln) ale i nie prowadzi dotąd działalności które są "modne" do pompowania kursów.. (do tego co wspomniałem wcześniej właśnie dzięki dwóm fixingom)

Można przypuszczać że o to żeby kurs nie został napompowany w kosmos to i o to dba sama firma.
    Akcje chodziły w przedziale od 2 do 5 groszy to firma podjęła decyzje o ich scaleniu 100:1 i w ten sposób po tym scaleniu każdemu pojawiło się stukrotnie mniej akcji i wycena już w złotówkach.
    jakby dalej była groszówką to by ją szybko podpompowali na kilkadziesiąt groszy, a po scaleniu już trudniej cwaniakom wypompować bedzie na kilkadziesiąt złotych.
    No i rzetelnych informacji mało o spółce. Często są nieaktualne itd..
    Podbitki są i bedą. Czy naprawdę zostaną akcje wyzbierane przez kogoś i znajdziemy się na zupełnie innych poziomach niż te kilka złotych - być może.
    Jakby tylko pojawił się inwestor chcący taką spółke wykorzystać na tzw. odwrotne przejęcie to myślę że widłowy by nie dał rade przez tydzień tego puścić tak by akcje wzrastały.
    Wystarczy poczytać o innych spółkach na których to nastąpiło.
  • Re: DLACZEGO 2 fixingi Autor: ~Tre [83.26.184.*]
    Wrescie mądry głos....kto wytrzyma ten zarobi....ja kupiłem columbus po 25gr i sprzedałem po 55zl. Ale tylko dzięki temu że przez rok nie patrzyłem na notowania. Hehe może dziwne ale prawdziwe....takie postanowienie.. pozdro gościu....
  • @Tre cos klamiesz Autor: ~Pre [51.148.3.*]
    @Tre - dlaczego bezczelnie klamiesz

1. Jezeli nie patrzyles przez rok na notowania to Columbus rok temu byl po ok 2zl i jezeli sprzedales go po 55zl tzn ze zarobiles ok 27 razy a nie tak jak twierdzisz 55zl / 0.25zl = 220 razy = KIT wciskasz

2. Nawet jezeli kupiles po 35gr to w 2018 byl split 1:7 wiec 7*25gr = 1.75zl i jezeli sprzedales po 55zl to znowu nie daje 220 razy zarobku tylko 55/1.75 = 31 razy = tez KLAMIESZ i twoja teoria sie nie trzyma podstaw notowan Columbusa.

Na forach jest duzo marzycieli co wsiadali w 4mass po 18gr a oddawali po 4zl (lub w Letusa), potem przesiadali sie na Krynica Vit po 5zl i oddawali po 40zl a na koniec zapakowali wszystko w Seriniusa po 22gr a oddali po 1.9zl = 1528 razy zarobili w pare miesiecy.
    Inwestowali na poczatku jedyne 50 tys zl. a dzis maja dziesiatki mln zl.
    Zapomnieli tez dodac ze na koniec zapakowali ALL IN w Atlantisa po 60gr ale wczoraj DON PATRO dalej zenil im akcje na lokalnych dolkach.

PIT kazego z tych piewcow mowi ze byc moze dopiero odrobili straty z New Connect z ostatnich 10 lat a tylko 1% z nich ma godne uwagi zyski.

• Re: @Tre cos klamiesz Autor: ~Tre [37.47.92.*]
    Napisałem ci w którym roku kupiłem i sprzedałem...zarobiłem ...tak jak i zarobię na blutax... Po gadamy za rok....30tys akcji blutax.. pozdro...kupione 1gr..2gr....pokazać ci ...wstawić w arkusz czy coś żebyś uwierzył niedowiarku...pozdro ..
  • Re: @Tre cos klamiesz Autor: ~Mat [78.8.31.*]
    Jedyne co mozesz wstawić to trochę klepek do mózgu , aczkolwiek nie sądzę,aby tyle ich się zmieściło , abys zaczął myśleć
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.92.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
BELEAF -1,52% 3,90 2025-08-19 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.