> Wstałem i oprozniam jelito, to będzie udany dzień! Tradycyjnie pozdrawiam IwCIUL
Kristoffer czy jak tam się zwiesz, rozpoczynasz czy kończysz stróżowanie?. Jak dla mnie informacja nieistotna, ale twój pracodawca byłby niezbyt pocieszony wiedząc, że śpisz w pracy. Tradycyjnie PWMSiW.
Dnia 2021-02-06 o godz. 13:19 john_1 napisał(a): > Tradycyjnie PWMSiW
Ja też przez te lata upokorzeń też wypracowałem sobie mechanizm obronny, czyli te infantylne pozdrowienia. Mimo, ze jestem oblepiony brązem po kokardę, jak ty, również pozdrawiam, bo wiem, że nasza gehenna dobiega końca (do odpisu).
Dnia 2021-02-07 o godz. 07:38 ~Pit napisał(a): > Stolec z rana, jak śmietana!
Chociaż to nam dobrze wychodzi, bo inwestycje już mniej. Kupując po 10 złotych eksporcinę, równie dobrze mogłem wrzucić pieniądze do rzeki, albo zainwestować w przetwórstwo koziej labrygi. Drukarnia już jedzie z nowymi akcjami dla szwagrów a raporcina jaka będzie, nawet nie pytam.
> > Stolec z rana, jak śmietana! > Chociaż to nam dobrze wychodzi, bo inwestycje już mniej. Kupując po 10 złotych eksporcinę, równie dobrze mogłem wrzucić pieniądze do rzeki, albo zainwestować w przetwórstwo koziej labrygi. > Drukarnia już jedzie z nowymi akcjami dla szwagrów a raporcina jaka będzie, nawet nie pytam. > Pozdrawiam tradycyjnie spod lodu IwCIUL