• PROŚBA... Autor: ~Romano74 [88.156.71.*]
    Koleżanki i koledzy, prośba do Was wszystkich...

Przestańmy pisać na forum Bankiera przez około dwa tygodnie, tak do środy 17 lutego.

Niech się nasz RED umartwia tutaj sam ze sobą. Przecież kursowi AFH to nie zaszkodzi.

Jeśli chcemy wyeliminować PATOLOGIĘ, a przy tym MODERATOR nie potrafi sobie z tym poradzić...dajmy sobie na wstrzymanie te 14 dni. kolejnych dni. Potem obejrzymy INVESTOR's DAY i wrócimy do dyskusji - a przecież będzie o czym :)

Pozdrawiam
    Romano74

• Re: PROŚBA... Autor: ~XYZ [31.0.42.*]
    Czyli jak rozumiem ,jesteś za wolnością wypowiedzi i jedynie chcesz wprowadzić zakaz wypowiadania się tym ,co maja odmienne zdanie ?Nie bronię rada, bynajmniej ,ale nie obraza on nikogo a jego wpisy mimo ,ze męczące ,nie maja wpływu na to co się tu dzieje.Mam trochę lat i takich , co nie pozwalali mówić już przerabiałem
  • Re: PROŚBA... Autor: ~red [188.146.33.*]
    "wyeliminować "powiadasz...Nie lubie polityki ,ale w tej sytuacji czuje sie zmuszony...Przypominasz mi rozkrzyczane feministki broniące zwierzątek futerkowych przed złymi ,rządnymi zysku hodowcami a jednocześnie,walczących o to by moc dokonywać aborcji na życzenie.Oczywiście pomijam fakt ,że te co wrzeszczą najgłośniej "moja macica -moja sprawa" najszybciej ustawiają się w kolejce po alimenty od swoich "katów"
    Jesteś na dobrej drodze kolego hehehe
  • Re: PROŚBA... Autor: ~olaf [185.67.9.*]
    o RED, nie znałem cię z tej strony...
  • Re: PROŚBA... Autor: zbychu91 [109.197.190.*]
    Ale wy jesteście naiwni, red bawi się z wami jak z dziećmi.
    A co Ty myślisz że jak 2 tygodnie nie będziesz pisać to on sobie odpuści?

Poza tym on się nie "umartwia" tylko odgrywa rolę i ma gdzieś wasze zdanie, żadne wasze argumenty ani obelgi nie mają znaczenia bo jeśli się nie mylę to on nie jest tutaj żeby mieć rację a po to żeby na was zarabiać. Za to wy robicie dokładnie to czego chce. W jakim celu to już sobie sam odpowiedz.

Zalecałbym Ci dać sobie na wstrzymanie nie 14 dni a już na stałe, nie nadajesz się do tego typu intelektualnej rozgrywki jaką z wami prowadzi, żeby była jasność nie popieram jego metod, ale skoro są skuteczne to mu się nie dziwię a wy się chyba nigdy nie nauczycie. Jesteście tutaj chyba tylko po to żeby oddawać nam swoje pieniądze.

• Re: PROŚBA... Autor: ~Xyz [31.0.42.*]
    Pewnie nie skupił tyle akcji co chcial ,dlatego się dwoi i troi .A ta blokada może być właśnie w tym celu postawiona ,do 10 zł leży ponad 20000 akcji
  • Re: PROŚBA... Autor: ~Rychu [5.173.96.*]
    Akurat to, że on tu siedzi to dobry znak:)
  • Re: PROŚBA... Autor: ~February [91.192.88.*]
    Dnia 2021-02-03 o godz. 16:41 zbychu91 napisał(a):
    > Ale wy jesteście naiwni, red bawi się z wami jak z dziećmi.
    > A co Ty myślisz że jak 2 tygodnie nie będziesz pisać to on sobie odpuści?
    >
    > Poza tym on się nie "umartwia" tylko odgrywa rolę i ma gdzieś wasze zdanie, żadne wasze argumenty ani obelgi nie mają znaczenia bo jeśli się nie mylę to on nie jest tutaj żeby mieć rację a po to żeby na was zarabiać. Za to wy robicie dokładnie to czego chce. W jakim celu to już sobie sam odpowiedz.
    >
    > Zalecałbym Ci dać sobie na wstrzymanie nie 14 dni a już na stałe, nie nadajesz się do tego typu intelektualnej rozgrywki jaką z wami prowadzi, żeby była jasność nie popieram jego metod, ale skoro są skuteczne to mu się nie dziwię a wy się chyba nigdy nie nauczycie. Jesteście tutaj chyba tylko po to żeby oddawać nam swoje pieniądze.
    >

Ty masz taką wizję, taki profil Alf~red-a sobie wymyśliłeś, OK, nie wnikam.
    Ja widzę to zupełnie inaczej.
    Każdy na szczęście ma swój rozum i inwestuje jak chce, więc czy ktoś będzie naganiał, czy obrzydzał to wystarczy mieć swój plan
    i się jego trzymać.
    Pozdrawiam
[x]
AFHOL 6,87% 2,50 2023-06-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.