• Zbieranie akcji Autor: ~PP [109.196.51.*]
    Witam.
    Wydaje mi sie ze ktoś powoli zbiera akcje i straszy po prawej pakiecikami po 5k. Powoli pakiet jest obnizany z 15,4 na 15 i teraz na 14,7. Narazie brak zainteresowania wiec pewnie jeszcze troche sie obsuniemy.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~cynik [77.252.47.*]
    Mam te same obserwacje, tylko nie wiem gdzie tu jest zbieranie? Moim zdaniem ktoś się pozbywa pakietu ale bez napinki, żeby nie zdołować kursu.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~PP [109.196.51.*]
    Ja widze ze pakiety 5k, które byly ponad 15 zostały zdjete i obnizone. Mi wyglada na probe straszenia i zbijania ceny (oczywiscie moge sie mylić). Za tydzien raport, w którym raczej bedzie strata. Zobaczymy co dalej z kursem.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~kr [91.192.199.*]
    Dnia 2021-02-04 o godz. 14:38 ~cynik napisał(a):
    > Mam te same obserwacje, tylko nie wiem gdzie tu jest zbieranie? Moim zdaniem ktoś się pozbywa pakietu ale bez napinki, żeby nie zdołować kursu.

Też myślę że są wywalane akcje po cichu. Tu nikt nie zbiera.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Arek [5.173.9.*]
    Jak twierdzicie że wywalanie, to nikt nie ustawia blokady. To jest zbieranie tylko nie chcą oddawać.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Inwestor_ [89.79.236.*]
    Wydaje się, że schodzimy powoli do luki, w okolice 13 zł (z 4.01). Zejście do tego poziomu zaneguje tę euforyczną świecę z pierwszego dnia notowań na głównym rynku. Ciężko obstawiać co dalej, ale po takim długim marazmie można się przynajmniej spodziewać gwałtowniejszych ruchów.

Co musiałoby się wydarzyć z waszej perspektywy aby popchnąć kurs na wyższe poziomy a co przemawiałoby za spadkami?
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~PP [94.232.33.*]
    Wyzsze poziomy - dobry wynik za 4 kwartał (jakiś as w rękawie)? Może jakiś szybszy postęp w Autralii? Społka po coś przeszła na głowny. Głowni raczej nie robili dla własnego widzi mi sie. Zobaczymy pewnie w najbliższym czasie. Jak narazie na GPW (ani pozostałych giełdach) nie widać zainteresowania. Ciekawe jaka cena zadowala głównych (po jakiej cenie będą sprzedawać swoje akcje)?
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~PP [94.232.33.*]
    Pakiety po 5k poznikały (trochę zebrane). Powolutku dziś do góry na wszystkich parkietach.
  • Re: Zbieranie akcji Autor: ~Kiero [37.225.53.*]
    Myślałem że to firma video.wyskoczyla mi w sobotę reklama że gruntu pod farmę szukają od 1ha,mam taki grunt podałem na stronie namiary i numer działki dziś dzwoniła pani już wszystko sprawdziła działka pasi,prąd blisko stanowisko idealne niestety plan zagospodarowania nie dopuszcza farmy , najbardziej kompetentny konsultant od Eco bagna
[x]
PHOTON 0,00% 2,60 2025-10-15 16:47:32
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.