• Pogorszenie Autor: korbatechnikat [83.144.79.*]
    Kurs wczoraj pokonał na close 0,50, czyli poniżej wsparcia, które budował od 2 tygodni i niestety zamknął się poniżej SMA45
    SMA15 spada
    MACD nie wykazuje oznak hamowania spadków
    RSI spada
    To wszystko oznacza pogorszenie sytuacji technicznej waloru.
    Coraz bliżej strefy 45-40 która wg mnie stanowi mocne wsparcie ze względu na duże obroty w tym rejonie.

Rynek czeka na wyniki ale kurs spada a to oznacza, że rynek nie przewiduje wybitnie dobrego raportu

Mam prośbę do specjalistów od startów rakiet, napiętych cięciw, kosmosów, zwał, armagedonów, sterników oraz osobników plujących chamstwem z czystej potrzeby plucia (rozgrzane czerepy, ujadanie, debile itd.) o powstrzymanie się od zabierania głosu na tym wątku.
    I tak nie wniesiecie niczego wartościowego do dyskusji, bo nigdy tego nie robicie.

• Re: Pogorszenie Autor: grzesie [209.206.18.*]
    Kreski bez obrotów są nieużyteczne.....
  • Re: Pogorszenie Autor: ~uzalezniony [88.156.139.*]
    Korba kręci się i tak taniej nie kupisz:))))),bez odbioru. Tu będzie 80gr zaraz
  • Re: Pogorszenie Autor: korbatechnikat [83.144.79.*]
    kurs 0,475
  • Re: Pogorszenie Autor: ~uzalezniony [88.156.139.*]
    Zwaliłeś sobie:)))))))
  • Re: Pogorszenie Autor: ~B120 [87.239.175.*]
    Wskaźnik ACC/Dist wskazuje na systematyczną akumulację akcji od wielu miesięcy. Obecnie czekamy tylko na wyniki za IV kwartał, tak na wszelki wypadek, czy nie będzie czegoś negatywnego. To jest ciekawa firma.
  • Re: Pogorszenie Autor: ~Inwestor [178.43.254.*]
    Ja tu widzę lekki komizm i, tradycyjny na polskiej giełdzie, nieracjonalizm. Spadki i wzrastające obroty na niższych wartościach mogą świadczyć zarówno o kumulowaniu akcji przed wzrostem, jak i braku zaufania posiadaczy akcji do tego, co nadejdzie. Newconnect charakteryzuje się ogromnymi wahaniami i tu wystarczą dwie osoby chcące nabyć walor PKC w większej ilości, żeby kurs poleciał o 15%. Tak jak już kiedyś tu pisałem, wyniki 9 lutego będą miały największy wpływ na przyszłość, więc wystarczy poczekać, żeby wszystko się wyjaśniło. To co teraz obserwujemy jest natomiast mało logiczne, dlatego też nie warto się tym za bardzo przejmować.
  • Re: Pogorszenie Autor: ~Mefisto [145.237.4.*]
    :)
  • Re: Pogorszenie Autor: ~TOM [88.199.145.*]
    Idealna odpowiedż , zgadzam sie w 100%
  • Re: Pogorszenie Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Dnia 2021-02-03 o godz. 10:49 ~Inwestor napisał(a):
    > Ja tu widzę lekki komizm i, tradycyjny na polskiej giełdzie, nieracjonalizm. Spadki i wzrastające obroty na niższych wartościach mogą świadczyć zarówno o kumulowaniu akcji przed wzrostem, jak i braku zaufania posiadaczy akcji do tego, co nadejdzie. Newconnect charakteryzuje się ogromnymi wahaniami i tu wystarczą dwie osoby chcące nabyć walor PKC w większej ilości, żeby kurs poleciał o 15%. Tak jak już kiedyś tu pisałem, wyniki 9 lutego będą miały największy wpływ na przyszłość, więc wystarczy poczekać, żeby wszystko się wyjaśniło. To co teraz obserwujemy jest natomiast mało logiczne, dlatego też nie warto się tym za bardzo przejmować.

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    Miło się zapoznać z głosem rozsądku.
    Tak jak napisałeś, wyniki będą kluczowe, gdyż mogą potwierdzić obrany kierunek.
  • Re: Pogorszenie Autor: ~B120 [87.239.175.*]
    Widzę tu bardzo wysoką wartość wewnętrzną. To nie tylko informatyka, ale również firma inwestycyjna logicznie prowadzona. Przez chwilę myślałem o realizacji zysku, ale gdy widzę proces akumulacji (systematyczny) to odchodzi mi ochota. Tu będzie coś. Ja nie wiem co to będzie, ale obserwujmy.
  • Re: Pogorszenie Autor: ~skubas [212.160.172.*]
    Kurs 0,558
[x]
BIZTECH 3,45% 0,24 2026-01-07 16:17:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.