• Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Roman [51.161.66.*]
    Przesłuchałem raz jeszcze ostatni komentarz video od Lisieckiego i nowej prezes, którą powołał - Ilony Weiss. Jeśli oni zrobią w spółce to o czym mówią - a jest to całkiem sensowny kierunek (całkowita cyfryzacja), to my te 5 pln zobaczymy bardzo szybko i na tym ma szanse się nie skończyć...

Video jest na YouTube Wprost - kto nie widział. Zobacz i napisz co sądzisz o tym co mówią?
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~makler [88.199.172.*]
    Jeśli w końcówce roku sprzedali 100k to ile sprzedadzą w tym roku ? + nowe projekty ?
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Car [93.159.183.*]
    Ciekawe czy będzie 100 tyś ale obrotu dziś. Jeżeli tak to perła pojawi się na stooq.pl w największych wzrostach i już szeroki rynek dowie się o spółce. Każdy pomyśli mogłem brać po 2 zł wtedy towaru było do brania dużo A teraz coraz mniej
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~komuch [31.60.114.*]
    Dobrze pisałem że przyjdą nowi i wywindują kurs bez żadnych info ze spółki :) Tutaj będzie 20 zł jak nic. Najważniejsze mieć tanio akcje i ich nie sprzedawać bo taniej ich już nie nabędziemy do kryzysu, a kiedy kryzys ? Jak zaczną bankrutować firmy zamrożone lokdałnem ?
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Dedalus [5.173.16.*]
    Trochę mnie to wszystko zaskoczyło, przyznam szczerze. :)
    To zdejmuje to zlecenie na 4zl. ;) choć to i tak nie wszystko czym zarządzam. ;)
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~InwestorGpw [37.225.30.*]
    Jeszcze 9k i wskakujemy na listę :-)
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~stolcgeneralissimus [80.255.7.*]
    Dnia 2021-02-01 o godz. 10:49 ~komuch napisał(a):
    > Dobrze pisałem że przyjdą nowi i wywindują kurs bez żadnych info ze spółki :) Tutaj będzie 20 zł jak nic. Najważniejsze mieć tanio akcje i ich nie sprzedawać bo taniej ich już nie nabędziemy do kryzysu, a kiedy kryzys ? Jak zaczną bankrutować firmy zamrożone lokdałnem ?

Mówisz kumie ,że taniej nie nabędziemy E HEHA HA HI HI HE HE
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Dedalus [86.111.104.*]
    Komuch pisał o kierunku kursu a nie o ruchach o 30-40gr. Takie sa dla groszolapow a nie dla poważnych inwestorów.
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~ben_ben [78.8.14.*]
    super obrot w koncu bedzie konkret skup !
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Dedalus [217.173.180.*]
    Bardzo ciekawa sesja. Bardzo duży obrót, widac, ze pojawił się świeży popyt a podaż była dość niemrawa. Cieszy, ze kolejne akcje zmęczonych albo krótkoterminowych zostały odebrane i można spokojnie czekać na info ze spółki. Te 6k, które zrzuciły kurs zapewne pojawiło się ze strony niewierzących w korzystny rozwój wypadków w spółce, wiec cieszy, ze zostały spuszczone. A to drobna cześć tego co się dziś przemielilo. Droga ku 5zl wciąż otwarta. Akcji coraz mniej w wolnym obrocie. Ostatni nabywcy nie powinni się zadowolić wzrostem o 10 czy 20%. A wiec nie ma co płakać, ze nie skończyło się dziś dużym plusem. Akcje odebrane a korekta i tak musiała przyjść. Na dzisiaj wyglada to tak, ze 4 zł powinnismy zobaczyć już wkrótce.
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Komuch [31.60.114.*]
    Widziałeś arkusz ? Do 4 zł już jest zleceń na 100 tys zł.
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Woj [78.10.207.*]
    Szczerze to niech bedzie nawet 200 tys. Dla spolki to chyba 8 sesja z + z przodu.
    Martwi mnie brak info o skupie dzis.
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~ben_ben [62.87.243.*]
    jest info o skupie, teraz pewnie troche kiszonki i atak na 4 zł i wyzej
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~3ntdan3nt [185.223.53.*]
    czyli ta akcja z wczoraj to bylo wyleszczanie?
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Dedalus [217.173.180.*]
    To oczywiste, ze pojawi się dodatkowa podaż. Tutaj na hakach bylo sporo osób. Plus nie dziwi mnie, ze sa chętni do realizacji zysku jeśli kupowali poniżej 2zl. No ale nie ma podaży chcacej zrzucić kurs znów poniżej 3zl. Te zlecenia się głównie dobrze ponad 3,50.
    Nie liczyłem, ze ruch w kierunku 4 zł odbedzie się z pustym akruszem. Nowi, wierzący w spółkę i widzący jej niska wycenę musza miec możliwość kupna większej ilości akcji w niskiej cenie, wiec te zlecenia powinny być im na rękę. Jakbyśmy jutro znów coś urośli i zrobili ponad 100k obrotu, to można by się z tego tylko cieszyć.
    a czy w najblizszych dniach mozliwy jest atak na 4 zl?
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~dedalus [86.111.104.*]
    Muszą odebrać tę nową podaż. Takie zlecenia po 2k z różnicą co 4gr, to pewnie od jednej osoby, która chce się spieniężyć. Jest nowy popyt, więc powinien odebrać te ponad 100k w akcjach.
    puszcza dzisiaj?
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Car [93.159.183.*]
    Ktoś kiedyś to liczył na forum ile mogą dziennie skupowac akcji.pytam apropo wczorajszego obrotu. Do tej pory było niecałe 2 tyś to teraz może 2,5-3 tyś będą mogli tylko trzeba obroty utrzymać na odpowiednim poziomie
  • Re: Kierunek 5 pln i wyżej Autor: ~Ben_ben [62.87.243.*]
    Strasznie niecierpliwy jesteś nikt Ci nie powie czy dziś poleci do góry wszystko zależy od popytu i podazy
[x]
PMPG 4,74% 1,88 2025-11-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.