O tej godzinie nigdy nie ma jeszcze prawidłowych danych. Pamiętaj, ze np. na zachodnim wybrzeżu USA trwa jeszcze styczeń. Dane pewne będą bliżej 15. Poza tym te wielkość 100 Unsolved, 90 BB - to są dokładne dane z grudnia, zatem nie może być tyle samo w styczniu.
Wygląda to bardzo obiecująco. Porównuje to z Hunting Clash TEN'u gdzie w pierwszym miesiącu hard launchu przychody wzrosły z 90 do 400k USD, ale przy naprawdę dużym marketingu. Tu skok z 100 na 200 w miesiąc, budzi szacunek.
Segment F2P łącznie $290k czyli wzrost o 53% co jest niesamowite. Daje to około 1,1 mln PLN czyli o 38% więcej niż szacowane przychody w rekomendacji. A to dopiero pierwszy miesiąc a w zasadzie jego druga połowa.
~Entuzjasta ostatnio w jednym z postów napisał..."Felek84 napisałem do AM na razie UA jest jeszcze pilotażowe, stopniowo zwiększają naklady. Czekam na UA w pełnym zakresie."
Oby to była prawda. Szykuje się ciekawy czas. Do tego w najbliższym czasie zobaczymy szacunki za styczeń ze spółki no i może szacunki za 4 kwartał. Ostatnim razem po miesiącu dali za poprzedni kwartał, więc może zrobią to samo. Pewnie jest trudniej, bo trzeba podjąć decyzję co z odpisem za BB, a może nie trzeba. Nie wiem, w każdym razie będzie się działo. Śledzenie tego jak Unsolved idzie w górę w top grossing daje dużo frajdy ;)
1. Czy Spółka zaczęła już User Acquisition na szerszą skalę czy jest to nadal pilotaż?
2. Jakie są plany rozwoju aplikacji Unsolved?
3.Ile tytułów jest obecnie dostępnych w aplikacji Unsolved, ile gier jest planowanych do dodania na ten rok?
4.Kiedy planowane jest rozpoczęcie prac nad nowym projektem RPG?
No jest dziwny bo nie chce podawać swojego maila ani zakładać tylko na tę okazję nowego. Wejdź sobie na https://tempmail.ninja/ (wybrałem tym razem inny serwis również z możliwością wysyłania wiadomości) i podeślij mi na ocormierd_w429x@deypo.com wklejone odpowiedzi. W ten sposób również zostaniesz anonimowy i można o tym potem zapomnieć.