A Ty zupełnie bezinteresownie wszystko przeanalizowałeś i postanowiłeś się z nami tym podzielić hehe. Tyle spółek i akurat wybrałeś AM. DM BDM i BM BNP Paribas BP widzą potencjał w spółce ale nie Ty ;)
Dajcie im spokój. Nie zdążyli kupić, albo sprzedali niżej licząc na spadki. teraz jedynie lamentują. Nie podobają się papiery spółki, to zgłosić sprawę do odpowiednich organów a nie wylewać łzy na forum.
Forever Entertaiment, Artifex Mundi i Ten Square Games - czarne konie 2021 r.
czarne konie 2021 z businessinsider.com.pl
Rozumiem że drobni gracze uważają lepiej? Tak jak wyżej napisałem free float 18 % a do niedawna mieliśmy jeszcze odpływ kapitału z funduszy akcyjnych i jakoś fundusze nie wyprzedały się tego waloru? Prezesi kupują a jest już spory napływ świeżego kapitału na GPW co jeszcze mocniej napłynie przy zerowych stopach procentowych i najwyższej inflacji w całej unii. Co do odpisów, jest to normą na większości spółek. Sporo firm uporządkowało swoje finanse przed odwróceniem trendu na giełdzie i już widzimy efekty tego na niektórych spółkach.
Spółka świetnie rokuje, jest coraz lepiej, no to zaczynają szczekać na spadki... Ten komentarz zaczął jakiś dzieciak. nie odpowiadajcie bo to do niczego nie zmierza
No siema Kongo. Zmień IP następnym razem :) Jestem na bankierze w porywach jakieś 10 lat, nie takie naganianie tu widziałem, postaraj się chłopie bardziej :D