Wykres modelowany jest przez nieustającą podaż. Zniechęceni i zawiedzeni wisielcy gremialnie wywalają akcje. Należy się trzymać z dala od spółek, których analiza techniczna przypomina wodospad Niagara. Wiem kikiposz, że wisisz na haku juz wiele lat i rozczarowania rodzą w twojej głowinie absurdalne pomysły, łączę się z tobą i twoim zdrenowanym portfeliku w bólu.
Wykres się wypłaszcza, jest to efekt podobny do wypicia szklanki wody z ogórków kiszonych na czczo i zagryzienie ich razowcem, suto posmarowanym sadłem. Jelito się gwałtownie opróżnia i wypłaszcza w towarzystwie detonacji. Podobnie jest z wykresem, widać oznaki nadchodzącej zwały. Niech was parujący ma w swej opiece!
Dnia 2021-01-30 o godz. 09:47 ~john_1 napisał(a): > Polecam relaks w przy domowej latrynie. Jest odwilż, więc ponury krajobraz umilą wesołe grzmoty z jelyta. Zapraszam!
Seryjny podszywacz i niezrównoważony umysłowo troll. Nic nie da udawanie innych, twój styl pisarski zdradza cię Kristoffer. Tradycyjnie PWMSiW.
Dnia 2021-01-30 o godz. 14:40 john_1 napisał(a): > niezrównoważony umysłowo troll
Mam szczere wątpliwości, kto jest bardziej niezrównoważony. Czy gamoń, który wisi od lat na haku i czeka na cud, czy koleś, który ostrzega przed kupowaniem akcji chylącej się ku upadkowi spółki?
Pozdrawiam nielicznych już zatwardziałych wisielców, smolisty z wami! (PNjZWSzW)
Zwloklem się dzisiaj z pryczy ledwo co. Kac rozsadzał mi czaszkę. Smutno popierdując, udałem się do latryny. Zasadziłem ogromną kackupę i poczułem się lepiej.