• Rysowanie wykresu Autor: ~kikiposz [37.47.242.*]
    Ciekaw jestem kto modeluje wykres EEX. Zapewne jest dobrze zorientowany w sprawach związanych z przyszłością spółki. Pozdrawiam długoterminowych.
  • Re: Rysowanie wykresu Autor: ~swój [37.248.157.*]
    Wykres modelowany jest przez nieustającą podaż. Zniechęceni i zawiedzeni wisielcy gremialnie wywalają akcje.
    Należy się trzymać z dala od spółek, których analiza techniczna przypomina wodospad Niagara.
    Wiem kikiposz, że wisisz na haku juz wiele lat i rozczarowania rodzą w twojej głowinie absurdalne pomysły, łączę się z tobą i twoim zdrenowanym portfeliku w bólu.

Pozdrawiam umoczonych długoterminowo.
  • Re: Rysowanie wykresu Autor: ~Klocuszy [46.134.164.*]
    Wykres sugeruje wyjście dołem z formacji deski sedesowej. Macie wzmacniane w kroku gaciory?
  • Re: Rysowanie wykresu i detonacji Autor: ~Ziom [5.172.232.*]
    Wykres się wypłaszcza, jest to efekt podobny do wypicia szklanki wody z ogórków kiszonych na czczo i zagryzienie ich razowcem, suto posmarowanym sadłem.
    Jelito się gwałtownie opróżnia i wypłaszcza w towarzystwie detonacji.
    Podobnie jest z wykresem, widać oznaki nadchodzącej zwały.
    Niech was parujący ma w swej opiece!
  • Re: Rysowanie wykresu Autor: ~john_1 [46.134.164.*]
    Polecam relaks w przy domowej latrynie. Jest odwilż, więc ponury krajobraz umilą wesołe grzmoty z jelyta. Zapraszam!
  • Re: Rysowanie wykresu Autor: john_1 [185.229.125.*]
    Dnia 2021-01-30 o godz. 09:47 ~john_1 napisał(a):
    > Polecam relaks w przy domowej latrynie. Jest odwilż, więc ponury krajobraz umilą wesołe grzmoty z jelyta. Zapraszam!

Seryjny podszywacz i niezrównoważony umysłowo troll. Nic nie da udawanie innych, twój styl pisarski zdradza cię Kristoffer. Tradycyjnie PWMSiW.
  • Re: Rysowanie wykresu w łajnie Autor: mk-gda [5.172.232.*]
    Dnia 2021-01-30 o godz. 14:40 john_1 napisał(a):
    > niezrównoważony umysłowo troll

Mam szczere wątpliwości, kto jest bardziej niezrównoważony.
    Czy gamoń, który wisi od lat na haku i czeka na cud, czy koleś, który ostrzega przed kupowaniem akcji chylącej się ku upadkowi spółki?

Pozdrawiam nielicznych już zatwardziałych wisielców, smolisty z wami! (PNjZWSzW)

• Re: Rysowanie wykresu Autor: ~Kasia [46.134.164.*]
    Ja podjadłam smażonej habaniny i już dżistam że hej!
  • Re: Rysowanie wykresu Autor: ~Ziom [46.134.164.*]
    Zwloklem się dzisiaj z pryczy ledwo co. Kac rozsadzał mi czaszkę. Smutno popierdując, udałem się do latryny. Zasadziłem ogromną kackupę i poczułem się lepiej.
[x]
EKOEXPORT 0,62% 1,63 2023-05-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.