• Zuważyliście??? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    I siedzą cichutką w norkach @Zbyszko @Kibic vel mroczny @fioo i inne troliska :) :) :)

I co kibic??? Kto miał rację biegający stróż czy ty
    Serdeczności
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-01-29 o godz. 10:59 bialoczerwony1972 napisał(a):
    > I siedzą cichutką w norkach @Zbyszko @Kibic vel mroczny @fioo i inne troliska :) :) :)
    >
    > I co kibic??? Kto miał rację biegający stróż czy ty
    > Serdeczności

Moje obawy nie minęły ale kurs się przebił przez 30 zł i idzie dalej.
    Technicznie to zamknięcie dzisiaj na tych poziomach skutkuje wybiciem linii trendu spadkowego, dużego trójkąta i przebicie sma 200 co zwyczajowo otwiera drogę do wzrostów w średnim terminie.
    No cóż trzeba reagować na rozwój, jak zarząd tego nie spier...... to będzie to jedna z perełek 2021
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~zxc [46.151.143.*]
    Jak dla mnie to zabawa Zaorskiego i jego ekipy.

Spodobały mu się działania Reddita i Muska.

Rafałku... tylko weź tak do min. 100zł doleć ;)
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~Bolo [5.173.120.*]
    To na jakim masz poziomie masz sma200 teraz, ze chcesz ja dopiero przebijac? Bo u mnie na dziennym jest ciut powyżej 24.
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Dnia 2021-01-29 o godz. 11:56 ~Bolo napisał(a):
    > To na jakim masz poziomie masz sma200 teraz, ze chcesz ja dopiero przebijac? Bo u mnie na dziennym jest ciut powyżej 24.

Tygodniowy wykres jest dla mnie podstawą na średni termin
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~Zbyszek [176.221.123.*]
    A co mam pisać? Ponownie spytam, zrealizowałeś zysk? Nie? No to szkoda, bo za 2 tygodnie nic z niego nie zostanie ;)
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~Rado [176.115.86.*]
    Hahhahahahahha
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~Zbyszek [176.221.123.*]
    Ooo baltorek przyszedł. Co tam kolego, odreagowujesz tutaj blooberka? ;)
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~Rado [176.115.86.*]
    A co mam odreagowywać. Pięknie jest! Zbyszek, do góry kieliszek!
  • Re: Zuważyliście??? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Zbysiu a nie miało być 25zł już kilka dni temu? Ehhh tak to jest z tymi wróżami i zawsze tak samo to się kończy, gdy ktoś próbuje przewidywać kurs i chlapie ozorem....
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~Zbyszek [37.190.247.*]
    No i co tam sfrustrowanoczerowny? Dalej się ekscytujesz wzrostem? Dawałem 2 tygodnie na to, że wyparuje. Widać przeliczyłem się, bo wystarczył tydzień.
  • Re: Zuważyliście??? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    Witaj Zbychu.

I przylazłeś w niedzielę na forum tylko po to? Gdy ja sobie biegałem i morsowałem, gdy inni normalni ludzie biegają na nartach lub bawią się wyśmienicie na kuligach.... Gdybyś jeszcze miał akcje, rozumiem ale o tak by pokazać to masz rację jeśli ja nawet masz???
    Qrwa chłopie to ty bidulek mentalny jesteś :) Korzystaj z pięknej polskiej zimy jak ja.

PolskiBiegunZimna pozdrawia Zbycha :)
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~Zbyszek [37.190.247.*]
    Typie, założyłeś temat na forum tylko po to, żeby ze mnie (i paru innych) cisnąć "oooo gdzie ten Zbychu co się z Platige śmiał. Patrzcie jak kurs rośnie!" XD

Odpowiedziałem ci, że wystarczy poczekać chwilę i cały ten twój wzrost wyparuje (i doszło do tego dwa razy szybciej niż zakładałem) co skwitowałeś jakże zabawnym: "Ehhh tak to jest z tymi wróżami i zawsze tak samo to się kończy, gdy ktoś próbuje przewidywać kurs i chlapie ozorem...." Nooo, chlapu chlap ozorem.

No a więc przyszedłem i mówię sprawdzam no i co? No i klasyka, sfrustrowanoczerwony urządza sobie kolejną wycieczkę osobistą w poście o "normalnych ludziach co to biegają i na kuligi chodzą zamiast pisać na forum" xD

No ale nie dziwie się, jakbym założył prześmiewczy temat, które finalnie obraca się przeciwko mnie to też bym zmieniał temat jak dziecko. Chłopie, lecz się.

To mój ostatni post adresowany do tego trolla, bo nie mam zamiaru być ofiarą zagrywek rodem z gimbazy od typa co ma prawie 50 lat xD Trzymaj się kolego i nie frustruj się tyle, spędzaj więcej czasu na świeżym powietrzu!
  • Re: Zuważyliście??? Autor: bialoczerwony1972 [37.30.54.*]
    Misiu pysiu... Gdzie pisałem, że rośnie? Przyjść w niedzielę udawadniać swoje racje?
    Poza tym wątek nie był do ciebie tylko o tobie i innych trolach...
  • Re: Zuważyliście??? Autor: ~fioo [83.11.81.*]
    ha ha dobre
    To ten frustrat co o piątej rano, w święta i niedziele posty pisze !
  • Re: Zuważyliście??? Autor: bialoczerwony1972 [37.30.54.*]
    Jest i fiołek tęczowy :) Robi się kolorowo. Koniec korekty za rogiem... :)
[x]
PLATIGE 0,20% 9,82 2025-12-11 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.