Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  29,00 zł , zmiana od tamtej pory: -80,62%

Re: Zuważyliście???

Typie, założyłeś temat na forum tylko po to, żeby ze mnie (i paru innych) cisnąć "oooo gdzie ten Zbychu co się z Platige śmiał. Patrzcie jak kurs rośnie!" XD

Odpowiedziałem ci, że wystarczy poczekać chwilę i cały ten twój wzrost wyparuje (i doszło do tego dwa razy szybciej niż zakładałem) co skwitowałeś jakże zabawnym: "Ehhh tak to jest z tymi wróżami i zawsze tak samo to się kończy, gdy ktoś próbuje przewidywać kurs i chlapie ozorem...." Nooo, chlapu chlap ozorem.

No a więc przyszedłem i mówię sprawdzam no i co? No i klasyka, sfrustrowanoczerwony urządza sobie kolejną wycieczkę osobistą w poście o "normalnych ludziach co to biegają i na kuligi chodzą zamiast pisać na forum" xD

No ale nie dziwie się, jakbym założył prześmiewczy temat, które finalnie obraca się przeciwko mnie to też bym zmieniał temat jak dziecko. Chłopie, lecz się.

To mój ostatni post adresowany do tego trolla, bo nie mam zamiaru być ofiarą zagrywek rodem z gimbazy od typa co ma prawie 50 lat xD Trzymaj się kolego i nie frustruj się tyle, spędzaj więcej czasu na świeżym powietrzu!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,36% 5,62 2026-04-30 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.