• Pieniądze lubią ciszę i ja jestem cicho... Autor: ~Henryk_56 [85.221.130.*]
    Pamiętajcie - napisałem tą wiadomość dzisiaj 28.01.2021 r. o godz. 14:34.

Do usłyszenia.
  • Re: Pieniądze lubią ciszę i ja jestem cicho... Autor: ~Tomal [46.204.51.*]
    Co sądzisz Henryku o połączeniu...?
  • Re: Pieniądze lubią ciszę i ja jestem cicho... Autor: ~Henryk_56 [85.221.244.*]
    Jak już pisałem - nic nie mówię, tylko czekam w ciszy.

Nie chce nic nikomu sugerować, prześwietlcie Spółkę i podejmijcie decyzje. Każdy z nas inwestuje tu własne pieniądze, ja nie jestem doradcą inwestycyjnym, nie znam przyszłości, mogę tylko widzieć perspektywy. Na wymianę poglądów mógłbym usiąść wieczorem przy kominku z butelką koniaku.

Przy czym nie wykluczam, że może w niedalekiej przyszłości dodam kilka słów komentarza.
  • Re: Pieniądze lubią ciszę i ja jestem cicho... Autor: ~paster [46.204.38.*]
    Kolega Cie chłopie pytał o tym co sadzisz o połączeniu więc odpowiedź jakby nie temat.Nie sprawiaj jednak wrażenia ,że coś wiesz jeżeli nic nie wiesz
  • Re: Pieniądze lubią ciszę i ja jestem cicho... Autor: ~Henryk_56 [85.221.244.*]
    Mógłby Pan grzeczniej? To, że ktoś pyta nie znaczy że ja jestem zobligowany udzielić odpowiedzi. Chyba, że jestem to proszę podać podstawę prawną takiego obowiązku - wtedy z przyjemnością odpowiem, ponieważ głęboko respektuje prawo.

Proszę zwrócić uwagę kiedy było ESPI o połączeniu a kiedy moja wiadomość. Wszystko jasne?

Kolejną wiadomość napiszę jak uznam za stosowne. I takimi zagraniami nie podpuśi mnie Pan do przekazywania szerszych informacji, więc proszę sobie odpuścić.
    I tak na magrinesie - widzi Pan jakie są śmieszne wolumeny na spadkach? Ktoś jest wyraźnie zainteresowany, aby wyglądało, że kurs stoi w miejscu.
  • Re: Pieniądze lubią ciszę i ja jestem cicho... Autor: ~paster [83.26.157.*]
    Oczywiście ,że jeżeli ktoś pyta to nie nakłada to z marszu komieczności odpowiedzi. Jednak poza jaka pan przyjął pozwala w moim odczuciu na taki komentarz. To święta prawda ,że cisza jest sprzymierzeńcem kasy ale po co w takim razie pisać w stylu wiem ale nie powiem a może powiem coś w swoim czasie. To trochę przeczy tej całej teorii a przynajmniej nadaje jej brak konsekwencji .To nie jest też personalny atak a jedynie stwierdzenie czegoś co stanowi moje odczucie. Nie mam też zamiaru do niczego prowokować a celem było jedynie podniesienie dziecinnego zachowania bo tak to odebrałem. Co do wolumenu na spadkach to kazdy widzi jak jest
  • Re: Pieniądze lubią ciszę i ja jestem cicho... Autor: ~Tomal [185.89.64.*]
    Rozumiem i szanuję takie podejście. Myślę , że mamy podobny pogląd na perspektywy spółki.
    Do " niedalekiej przyszłości " zatem.
[x]
INTROL 0,28% 7,28 2025-10-22 14:34:46
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.