• Jak tam inwestycje? Autor: ~Zbyszek [176.221.123.*]
    Co tam mordeczki? Jak tam Platige i Blooberek? Dobre inwestycje, co nie baltorek? Gdzie ten typ co mi w grudniu "dobrze doradzał żeby Bloobera przed prermierą nie sprzedawać?" A jak mu zwróciłem uwagę, że uprawnień do doradzania to on chyba nie ma, to się obsrał na miętowo.

Pięknie was rozgrywają na tych gówno spółkach.
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: ~Rado [176.115.86.*]
    Dobrze, że to napisałeś. Będę się mógł pośmiać z ciebie za kilka dni.
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: ~Zbyszek [176.221.123.*]
    Za kilka dni to ja odkupię znowu BLO za ułamek dzisiejszej ceny i się pośmiejemy razem. Przy czym ja troszkę mocniej bo nie kiszę się od dwóch lat xD
    Ja nie sprzedałem. Jak co to dokupię. Jak jesteś taki cwany to pokaż zrealizowane transakcje. Cwaniaczyć, to każdy może bez dowodów.
    Ależ proszę bardzo baltorku https://imgur.com/a/268yJZn
    Wyśpij się dzisiaj dobrze chłopczyku.
    No a kwoty i zysku to nie łaska? Na czteropak żubra zarobiłeś wykopku?
    Chciałeś dowód transakcji - dostałeś go, ale chyba sobie kpisz jeśli oczekujesz żebym wrzucał (ja czy ktokolwiek inny) kwoty jakimi obracam randomom z bankiera. Co za bezczelny typ xD może login i hasło też chcesz?

Tak, czteropak i kebaba :) Idź już lepiej spać, bo nie zaśniesz.
    Tak jak myślałem. Zwykły golas.
    A myśl sobie co tylko chcesz trolliku-naganiaczu. Rada na przyszłość: nie mierz innych swoją miarą bo się możesz mocno przeliczyć ;)
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @Zbychu
    Ty tak na serio??? O matko córko!!! Wrzuciłeś że sprzedałeś po 215zł, nie wiadomo ile zarobiłeś ( o procentach pisze) czy 25% czy może 3%. Bo wiadomo, że ilości nikt nie wymaga , ale już cenę zakupu jak najbardziej.
    Zresztą to musi być twój mocny deal skoro tak się nim chwalisz na forum że aż wrzucasz screeny :)
    Teraz otwórz okno i niech wszyscy na podwórku wiedza, że zarobiłeś na tym Bloo.
    Krzycz, wrzesz ile ci gardła starczy :)

Tylko na bankierze takie miszcze inwestycji co to nigdy nie tracą. Na giełdzie zarabia kilka-kilkanaście procent, oczywiście poza bankierem bo tu 100% ...

A ile sobie zostawiłeś tych akcji??
    Ależ wy już jesteście spaczenie na tym forum i doszukujecie się wiecznych ukrytych motywów i Bóg wie czego xD

Jak w lecie się wykłócałem o coś z tobą białosfrustrowany (już nie pamiętam o co) i wrzuciłem screeny z kilkuset procentowym zyskiem z Mercatora (wtedy jeszcze wirtualnym, bo nie zrealizowanym) i ponad +100% z Global Cosmedu (albo Biomedu, też już nie pamiętam) to się przypieprzałeś, że wrzucam procenty i ekscytuję. Teraz ich nie wrzuciłem i się przypieprzasz, że ich nie wrzucam. Jak traktować was poważnie? Jak w ogóle z wami dyskutować?

A % tym razem nie wrzucałem bo nie to jest pointą - jest nią to, że trzymacie akcje jak sekciarze zamiast realizować zyski - zakładając, że jakieś w ogóle macie. I trzymacie je nawet przed oczywistą zwałą po premierze - bo opublikowane materiały nie wróżyły niczego dobrego. To, że oficjalne gameplay'e miał spadki FPSów(!) to jest dla mnie nie do pomyślenia. I dla mnie gameplay to jest też absolutna nuda, ale ja nie lubię takich chodzonych i nic nie robionych gier w ogóle - ale mniejsza o to, nie ja jestem targetem. Ale ta optymalizacja!

A Bloobera nic nie zostawiłem.
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @Zbychu

Ok jestem sekciarzem i nie potrafię zarabiać na GPW! Już teraz ci lepiej???
    Panowie Rado i inni potwierdźcie to samo i niech Zbychu triumfuje tu na bankierze!!!
    Niechaj mu rośnie ego skoro tak tego potrzebuje bo wrzuca swoje "zyski" Jedni kupują drogie auta bo mają kompleks małego inni chwalą się na bankierze... Jeszcze inni maja swoje zboczenia!

A widzisz jełopie sukcesami każdy potrafi się pochwalić bo to żaden problem. Błędami tylko nieliczni.... Moje to Gant i Techmex ynwestorze!

Zarabiaj czego ci po stokroć życzę!
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: ~Rado [193.0.197.*]
    Dokładnie Zbychu! Jesteś gość. Do pięt ci nie dorastamy! Już? Połechtany? To zmykaj
    Wow, ty absolutnie wszystko musisz obrócić w powód do kpin i drwin. Już któryś raz kwestionujesz wielkość czyjegoś przyrodzenia - tym razem mojego. Chyba coś daje ci się we znaki. Smutne.
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: ~Kibic [37.190.159.*]
    Powyższe wypowiedzi stada to nie żadne kpiny, a ewidentne zwatpienie, a krok od tego blisk do zalamania. Niech no tylko PLI spadnie na 20zl, a taka cena bedzie ...niedługo, może już w lutym, marcu. Stado powoli wpada w obłęd, jak giełda odbije do góry, a PLI spadnie, poddadza się i ślad po nich zaginie i tylko nieprzyjemny zapach pozostanie. Zapach obsranego stada baranów.
    Kibic czemu nie używasz swojego nicka z bloobera? Moze mi w końcu odpowiesz? A może siedzicie w jakiejś piwnicy i Bielatowicz to twój mentor i jedynie kopiujesz od niego styl wypowiedzi. Mroczny guru z boiler roomu
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: ~tamkto [5.253.206.*]
    Najwięcej na bankierze jest takich co kiszą, tracą albo nie potrafią realizować zysków,
    ale zachowują się jak elyta inwestorska, wizjonerzy. Ba! Mecenasi sztuki!
    Idź się umyć cebulaku, bo śmierdzi polaczkiem.
    XD
  • Re: Jak tam inwestycje? Autor: ~fioo [83.11.80.*]
    Ale dokarmiają
[x]
PLATIGE 0,00% 11,50 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.