Ależ wy już jesteście spaczenie na tym forum i doszukujecie się wiecznych ukrytych motywów i Bóg wie czego xD
Jak w lecie się wykłócałem o coś z tobą białosfrustrowany (już nie pamiętam o co) i wrzuciłem screeny z kilkuset procentowym zyskiem z Mercatora (wtedy jeszcze wirtualnym, bo nie zrealizowanym) i ponad +100% z Global Cosmedu (albo Biomedu, też już nie pamiętam) to się przypieprzałeś, że wrzucam procenty i ekscytuję. Teraz ich nie wrzuciłem i się przypieprzasz, że ich nie wrzucam. Jak traktować was poważnie? Jak w ogóle z wami dyskutować?
A % tym razem nie wrzucałem bo nie to jest pointą - jest nią to, że trzymacie akcje jak sekciarze zamiast realizować zyski - zakładając, że jakieś w ogóle macie. I trzymacie je nawet przed oczywistą zwałą po premierze - bo opublikowane materiały nie wróżyły niczego dobrego. To, że oficjalne gameplay'e miał spadki FPSów(!) to jest dla mnie nie do pomyślenia. I dla mnie gameplay to jest też absolutna nuda, ale ja nie lubię takich chodzonych i nic nie robionych gier w ogóle - ale mniejsza o to, nie ja jestem targetem. Ale ta optymalizacja!
A Bloobera nic nie zostawiłem.