Wy serio myślicie ze ktoś sypie ? Na początku sesji sprawdzają zalecenia wuj. Zobaczyli ze do 35 gr nikt nie zbierał z ukrytego wiec droga wolna. Już ktoś łyknął z prawej 130 k akcji w jednym pakiecie. Ja wiem ze to tylko albo i aż 50 tys zł ale jaka jest szansa ze jakiś Janusz giełdowy zabiera akurat wystawiony pakiet groszowej spółki za 50 koła :) możliwe ze czeka nas kiszonka przez dłuższy okres bo zmiana nazwy przejęcie trochę będzie trwać. Ale wszystko będzie zależeć od emisji akcji i od kapitalizacji spółki. Bo jak będzie kapitalizacja więcej niż 80-100 mln na start to nikt tego kijem nie tknie prędzej niż przed jakaś głośna premiera. Ja sam ustawiam się z zakupami w okolicy tych 35 groszy może trochę niżej. Patrzcie jaki poziom testują na wuj danego dnia i tam się ustawiajcie
Nie chodzi o bycie mądrym tylko sprytnym. Ja jak już pisałem sam kupiłem pakiet na 50 i 56 gr na szczęście bardzo niewielki. Tutaj chodzi o to ze nikt nie kupuje praktycznie oprócz jakiś śmiesznych pakietów. Stawiam ze jest przesypywane z tego względu ze sprawdzany był wuj i akcje stały dość długo na s. Jakby ktoś chciał sypać to sprawdziłby i ściągnąłby szybko jak się tylko da. Jest opcja tez ze mogli się jakos nie dogadać ale tutaj szansa jest bardzo niewielka bo za dużo było tutaj zachodu z umarzaniem i sprzedażą akcji. No i styczeń w akcjonariacie musi jakos z tego wyjść. Na tych poziomach wole gonić pociąg niż go łapać bo nie wiadomo gdzie będzie ostateczny dołek i zbytnia spekulacja tutaj pachnie. Będzie info po walnym z kapitalizacja i liczba akcji to wejdę spokojnie za tyle ile zamierzałem nawet jak ktoś będzie gnoil kurs. Teraz natomiast zalecam ostrożność. A i jeszcze jedno. Do zakupu akcji przekonuje mnie tez obecność pana o nicku Kr odpisujacego sobie samemu i grającego na spadki. Pozdrawiam