Tutaj trzeba KNF powiadomić o wszystkich dziwnych ruchach od czerwca. Ja wyleczyłem się z tego badziewia. Tyle dobrych spółek, a wy dalej w to brniecie. Najgorszy prezes na całej giełdzie, śliski typ i fałśzywy,
Ludzie skończcie już pier&%$A tylko to w końcu zgłoście ... następne Marki. Wskoczyli na górce i ciągły lament, ile można?. Mama cycka nie dała? Nauczcie się brać odpowiedzialność za własne decyzje, spółki w każdym kolejnym kwartale mają tylko rosnąć? Przy dzisiejszej wycenie spółka urosła 10x w stosunku do wyceny z 2018 !!!!!!!!!!
Skoro były nielegalne ruchy to ZGŁOŚ, dlaczego nadal tego nie zrobiłeś? Ból dupy bo firma zaliczyła zadyszkę, nielegalne transakcje, koniec biznesu aaa koniec świata i armagedon
ZGŁOŚ Zgłoś też większość spółek z wigu20, 40 itd które zamawiały płatne rekomendacje, które robiły transakcje poza rynkiem, których członkowie RN sprzedali swoje akcje, które zmieniają strategie, które o SIC mają gorszy kwartał.
Panowie, nie podbijajmy takich śmieciowych postów typu ,,kierunek 10''. Trole mają jakieś nierealistyczne wizje, a my promujemy ich wypociny na górze forum naszej spółki. Na forum wchodzą przyszli inwestorzy i widzą taki burdel jaki tu narobili leszcze bez akcji swoimi debilnymi wpisami. To świadczy również o Nas.
Tu na gpw nie wchodzą inwestorzy tylko hazardziści z Las Vegas. Takie mamy smartfonowe pokolenie, szybko tu i teraz.. Buja na gpw przez to nieprzeciętnie. Z drugiej strony co chwila łapię akcje na które normalnie mnie nie stać. Jestem na longtermie i wyrzucam tylko spółki nie pasujące mi do mojego profila. Zawsze po krótszym, dłuższym okresie pojawia się w każdej spółce duży plus. Myślę, że gdyby wprowadzić podatek 10 % od zysku dla inwestorów długoterminowych to takie mniejsze spółki nie odczuwałyby tak bardzo spekulacji a kapitał by chętniej płynął na giełdę. Taka luźna garść rozważań.