• Kierunek 10 zl Autor: ~jedziemy [77.245.240.*]
    dajemy go na dolne !!!
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~Pawcik [89.64.38.*]
    spółka bez żadnych długów z kolejnym rekordowym rokiem
    warto mieć marzenia ^^
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~xyz [85.115.214.*]
    Proponuję posłuchać: www.youtube.com/watch?v=fJKRESz8ZhE :D :D

• Re: Kierunek 10 zl Autor: ~Prawda [83.23.119.*]
    Tutaj trzeba KNF powiadomić o wszystkich dziwnych ruchach od czerwca. Ja wyleczyłem się z tego badziewia. Tyle dobrych spółek, a wy dalej w to brniecie. Najgorszy prezes na całej giełdzie, śliski typ i fałśzywy,
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~mm [91.206.154.*]
    wyleczyłeś ??/ to po co tu kur.... siedzisz?
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~Pawcik [89.64.38.*]
    Ludzie skończcie już pier&%$A tylko to w końcu zgłoście ... następne Marki. Wskoczyli na górce i ciągły lament, ile można?. Mama cycka nie dała? Nauczcie się brać odpowiedzialność za własne decyzje, spółki w każdym kolejnym kwartale mają tylko rosnąć? Przy dzisiejszej wycenie spółka urosła 10x w stosunku do wyceny z 2018 !!!!!!!!!!
    Skoro były nielegalne ruchy to ZGŁOŚ, dlaczego nadal tego nie zrobiłeś? Ból dupy bo firma zaliczyła zadyszkę, nielegalne transakcje, koniec biznesu aaa koniec świata i armagedon

ZGŁOŚ
    Zgłoś też większość spółek z wigu20, 40 itd które zamawiały płatne rekomendacje, które robiły transakcje poza rynkiem, których członkowie RN sprzedali swoje akcje, które zmieniają strategie, które o SIC mają gorszy kwartał.

• Re: Kierunek 10 zl Autor: ~czajka55 [37.30.51.*]
    twoja prawda -- znowu straciłeś więc co tu jeszcze robisz? a swoje śliskie i fałszywe przemyślenia zostaw sobie ew. innym nieudacznym ,,markom"
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~przegrany [185.45.52.*]
    ktore to takie dobre spoki kolezko? pewnie nie chcesz naganiac dlatego nie powiesz hahah
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~czajka55 [37.30.51.*]
    tak nabij się od dołu A 10 zeta to twoja dniówka ha ha -- i tak za dużo !
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~bidak [77.245.240.*]
    bida jeszcze wieksza, za 10 zł dniowki bym po nogach calowal
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~Terminator [89.64.13.*]
    Panowie, nie podbijajmy takich śmieciowych postów typu ,,kierunek 10''.
    Trole mają jakieś nierealistyczne wizje, a my promujemy ich wypociny na górze forum naszej spółki.
    Na forum wchodzą przyszli inwestorzy i widzą taki burdel jaki tu narobili leszcze bez akcji swoimi debilnymi wpisami.
    To świadczy również o Nas.
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: krzysztof-m [85.202.47.*]
    Tu na gpw nie wchodzą inwestorzy tylko hazardziści z Las Vegas. Takie mamy smartfonowe pokolenie, szybko tu i teraz.. Buja na gpw przez to nieprzeciętnie. Z drugiej strony co chwila łapię akcje na które normalnie mnie nie stać. Jestem na longtermie i wyrzucam tylko spółki nie pasujące mi do mojego profila. Zawsze po krótszym, dłuższym okresie pojawia się w każdej spółce duży plus. Myślę, że gdyby wprowadzić podatek 10 % od zysku dla inwestorów długoterminowych to takie mniejsze spółki nie odczuwałyby tak bardzo spekulacji a kapitał by chętniej płynął na giełdę.
    Taka luźna garść rozważań.
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~oleeee [77.245.240.*]
    a śmiali się... a tu proszę nawet ponziej 10 zł jest
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~Pawcik [5.173.80.*]
    A Ty jesteś hudini i znasz przyszłość?:D jakby wszyscy wiedzieli co będzie to nikt by nie mógł zarobić :p
  • Re: Kierunek 10 zl Autor: ~re [77.112.65.*]
    zarobic na goooownie sterowanym 1 akcją
[x]
GEOTRANS 3,05% 5,40 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.