• APR typowany przez stokwatch- link Autor: ~milo [37.47.100.*]
    Jako jedna ze spółek, którą warto mieć w portfelu na ten rok

https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/18-malych-i-srednich-spolek-ktore-warto-miec-w-portfelu-w-2021-r,akcje,284904
  • Re: APR typowany przez stokwatch- link Autor: ~jebacpis [193.173.218.*]
    teraz WARTO ? po 2,50 NIE BYŁO WARTO !
  • Re: APR typowany przez stokwatch- link Autor: ~milo [37.47.100.*]
    Cóż jak widać po dzisiejszym wolumenie 73k do godziny 12:30 jednak warto. Znowu idą ładne fakiety po kilka/ kilkanaście tysięcy.
  • Re: APR typowany przez stokwatch- link Autor: ~On [31.182.137.*]
    Naprawdę warto ?
    Pakiety szły a teraz już marazm i bezruch tak jak w ostatnich kilku tygodniach gdy giełdy ustanawiały rekordy.
    Z jedyną różnicą że wcześniej kiszenie odbywał się między 8.40-8.48 a dziś już i tego nie utzyma.

Po pierwsze tu wrzuciłem artykuł o perspektywach rozwoju spółki. A nie o tym, że dzisiaj ma rosnąć.
    Po drugie jako potwierdzenie wrzucam wolumen, a w odpowiedzi....standardowo jak ktoś się nie ma do czego przyczepić patrzy na dzienne wahanie kursu...ehhh..
    No to popatrz gdzie jest kurs w stosunku do grudnia 2019, lutego 2020, Marca 2020. Spółka wzrosła od tego czasu 65-100% (w zależności od tego, który miesiąc wybierzesz) i co ważniejsze tego wzrostu nie oddała. Jest teraz zdrowa konsolidacja na....historycznie górnych poziomach....ale faktycznie marazm
    Swoją drogą ciekawy mechanizm...wrzuca na artykuł jako ciekawostkę na forum spółki, której dotyczy, bo może on zainteresować akcjonariuszy. Po czym pod artykułem jako pierwsi uaktywniają się ludzie, którzy nie mając żadnych argumentów próbują się na siłę przyczepić/ zanegować to co jest w artykule. Zastanawia mnie skąd to się bierze? Skąd ta frustracja?
  • Re: APR typowany przez stokwatch- link Autor: ~On [31.182.137.*]
    Strasznie się podniecasz tym wzrostem, spółka dobrze sobie radzi i pokazała że nawet w czasie lockdownu potrafiła poprawić znacząco wynik to fakt ale czy wzrost od początku roku 50-60% jest aż tak imponujący na tle rynku, jest tylko zbliżony do swig80.
    Z łatwością znajdziesz wiele spółek które znacznie więcej wzrosły a i nie koniecznie poparte to było wynikami. Napiszesz zaraz że wiele spadło - to fakt - chodzi mi tylko o nadmierną ekscytację wzrostem.
    Osobiście uważam że akcje powinny (względem swigu) być na znacznie wyższym poziomie niż 8.30! Stąd brak mojej ekscytacji kursem.
    Pozdrawiam

W którym miejscu się ekscytuję wzrostem?
    1. Wrzucam jako ciekawostkę artykuł, który podkreśla perspektywy rozwoju spółki.

2. Wskazuje, że dzisiaj mamy ponadprzeciętny wolumen i kilka zakupione kilka dużych pakietów.

3. Zarzucasz mi, że ekscytuję się wzrostem (domyślam się, ze kursu).

Wyjaśnisz jak z punktu pierwszego i drugiego przeszedłeś do trzeciego?

P.S.
    Swoją słusznie zauważyłeś wiele tych, które urosło podobnie lub więcej nie popralo tego wynikami tutaj mamy zdrowe i fundamentalne wzrosty. Wartościowa uwaga :) pewnie dlatego APR nie oddaje tak łatwo wzrostu tylko konsoliduje się na górnych poziomach
  • Re: APR typowany przez stokwatch- link Autor: ~aaa [89.64.118.*]
    kurs akcji to tylko opinie rynku, licza sie fakty zysk, a ten rosnie dwu cyfrowo co kwartal, bedzie dobrze, jak nie bardzo dobrze
  • Re: APR typowany przez stokwatch- link Autor: ~Marek [165.225.72.*]
    Dzisiaj poszło 200000 akcji po 8.5zł Ktoś sprzedał ale tez ktos kupił :)
  • i te typowanie to ogromny minus Autor: ~Nikt [195.47.201.*]
    dla spolki.
  • Re: i te typowanie to ogromny minus Autor: ~Czekam [80.238.115.*]
    No i kolejna filia ap otwarta, up up
  • Re: i te typowanie to ogromny minus Autor: momotaro [81.190.146.*]
    Jedna z czołowych spółek z sektora małych i średnich na GPW. Kto pamięta historię InterCars to wie kup i zapomnij po 2 latach sprzedaj z mega zyskiem.
[x]
AUTOPARTN -0,83% 19,06 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.