Czyli powtorka z historii dystrybucji - tym razem najniższe wybicie - nie chce nawet myśleć co będzie po 7 kwietnia - jednocyfrowa napewno - póki co prawie pełna redukcja a wy? Czekacie? Czy zapakowani?
Jakie? Te zaliczki to już tak jakby wydają się być w dużej części przejedzone. Wiadomo coś czy w umowach był określony recoup kosztów? Jeżeli był to w takim przypadku % od zysków dopiero po tym jak produkcje zwrócą wydawcy wysokość nakładów w tym przypadku zaliczek?
Zmieniłem zdanie. Przyznaje, że z mojej strony to była spora głupota - wiara w potencjał osób, które jedynie gadają o swoim potencjale, a dodatkowo wprowadzają wszystkich na około w błąd i wielokrotnie udowodniono im kłamstwo. Stwierdzam jednak, że państwo Leszczyńscy ewidentnie nie mają talentu i umiejętności by stworzyć jakikolwiek wartościowy produkt. Nadają się jedynie na naganiaczy w OpenFinanse albo do portalu Strefa Inwestorów
Niestety też jestem zapakowany i zawisłem uwierzyłem w potencjał w gry których pewnie nie szybko ktoś zobaczy dobrałem gdy podpisali umowę na budowę i czuję się mocno oszukany ich manipulacjami i o ile z grami rozumiem że może być poślizg to espi o przedwstępnej umowie w zakresie budowy centrum to już celowa spekulacja bo wiedzieli że ich wniosek o dofinansowanie odrzucony i zawarli niby coś niewiążącego aby zamydlić oczy. Wiarygodność to podstawa a oni jak dla mnie już jej nie odzyskaja