• Czysty przypadek ???? Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Tak sobie spojrzałem wstecz 12 miesięcy na wykres IGN, 24-01-2020 kurs wynosił 3,1 i kto wówczas mógł przypuszczać o takiej wędrówce kursu w ciągu minionego roku ???? Czy Readgene ma szansę powtórzyć podobną historię, a tym samym zostać jedną z nielicznych gwiazd NC 2021 r. ??? Zapraszam do merytorycznej dyskusji.
  • Re: Czysty przypadek ???? Autor: ~Dario [5.173.10.*]
    Testy nowotworowe przynoszą porzadane efekty.
  • Re: Czysty przypadek ???? Autor: ~Dario [5.173.10.*]
    Warto mieć chociaż że 100 akcji jak pójdzie droga lPP to będzie zadowoleni.
  • Re: Czysty przypadek ???? Autor: ~Miki [94.254.176.*]
    100 akcji? Dlaczego tylko tyle? Witam na pokładzie. Prawie miesiąc przeznaczony na zakupy. Maly pakiet ale wystarczy na poczatek. Ciężko tu kupic zeby nie zawyżyć kursu i dłuuugo trzeba czekać zeby coś wpadlo. Pozdrawiam Rozsadnego i mam nadzieje ze bedzie to rownie udana inwestycja co w Biomaxime.
  • Re: Czysty przypadek ???? Autor: ~bob [62.182.150.*]
    Czasem uda się , jak coś raz na jakiś czas skapnie na lewo , ale to groszowe transakcje . Na razie widać i cieszy zdyscyplinowany , silny akcjonariat wierzący w powodzenie inwestycji.Póki co korekta wręcz symboliczna a akcje mocno wyprzedane .
  • Re: Czysty przypadek ???? Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Też tak uważam, miałem dwa spore batony po lewej i ledwo wpadło 500 sztuk od jakiegoś leszcza. Widać, że akcjonariat zna wartość i siłę tego towaru, co mi się bardzo podoba. Skoro można było skupować między 2,4-2,8 przy obrotach rzędu 3-4 kilo to dlaczego tego nie robić przez kolejny miesiąc/dwa na półce o 35-40 % wyżej? Mi to odpowiada. Nie lubię patologicznej zmienności kursu.Niech jednak każdy decyduje sam.
  • Re: Czysty przypadek ???? Autor: ~psychiatra [5.173.176.*]
    To ile zarobiłeś? 3-5% przez 2 lata. Teraz podobno jest tanio i ktoś kupił całe 10 akcji po 3.37 zł. Dlaczego nie kupujecie, gdzie jest akcjonariusz?

[x]
READGENE 0,00% 5,18 2026-05-11 09:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.