Tak sobie spojrzałem wstecz 12 miesięcy na wykres IGN, 24-01-2020 kurs wynosił 3,1 i kto wówczas mógł przypuszczać o takiej wędrówce kursu w ciągu minionego roku ???? Czy Readgene ma szansę powtórzyć podobną historię, a tym samym zostać jedną z nielicznych gwiazd NC 2021 r. ??? Zapraszam do merytorycznej dyskusji.
100 akcji? Dlaczego tylko tyle? Witam na pokładzie. Prawie miesiąc przeznaczony na zakupy. Maly pakiet ale wystarczy na poczatek. Ciężko tu kupic zeby nie zawyżyć kursu i dłuuugo trzeba czekać zeby coś wpadlo. Pozdrawiam Rozsadnego i mam nadzieje ze bedzie to rownie udana inwestycja co w Biomaxime.
Czasem uda się , jak coś raz na jakiś czas skapnie na lewo , ale to groszowe transakcje . Na razie widać i cieszy zdyscyplinowany , silny akcjonariat wierzący w powodzenie inwestycji.Póki co korekta wręcz symboliczna a akcje mocno wyprzedane .
Też tak uważam, miałem dwa spore batony po lewej i ledwo wpadło 500 sztuk od jakiegoś leszcza. Widać, że akcjonariat zna wartość i siłę tego towaru, co mi się bardzo podoba. Skoro można było skupować między 2,4-2,8 przy obrotach rzędu 3-4 kilo to dlaczego tego nie robić przez kolejny miesiąc/dwa na półce o 35-40 % wyżej? Mi to odpowiada. Nie lubię patologicznej zmienności kursu.Niech jednak każdy decyduje sam.