• Zaorski jest żenujący Autor: ~Ja [5.173.18.*]
    Szanuję platigue za ich umiejętności graficzne, a Zaorskiego za umiejętnośc inwestowania na foreksie (o GPW nie ma pojęcie - szortowanie cdr 2 lata przed premierą), ale ten jego wpis na FB o platigue to jak naganianie najtańszego trola na bankierze, wzrośnie czy spadnie to nie ma znaczenia, ale nie sądziłem, że gość jest tak żenujący
  • Re: Zaorski jest żenujący Autor: ~Fett [37.47.230.*]
    Cóż, to tylko Twoja opinia, masz do niej prawo. Rynek wszystko wyjaśni.
  • Jesteś żenujący Autor: ~mmichalowski96 [109.173.210.*]
    Zrobił trzy wejścia na short w okresie o którym mówisz. W każdym z wejść miał tło albo newsa pod którego grał(jedno pamiętam dokładnie, zakładał przełożenie premiery). Koniec końców na części zarobił a na części wychodził na Break even.
    Shorta pod premierę zapowiadał od dawna, pierwsze raz o nim mówił jak słyszałem ponad rok temu. Zrobił tak jak mówił i rynek mu za to zapłacił, nie wiem jaka dźwignia ale wiem że złapał ruch na łącznie -40%.
    Nie rozumiesz wgl jego strategi na rynku, jego analogia do walki bokserskiej dokładnie opisuje jego proces spekulacji. Posłuchaj jego wykładów, chociaż by tego dla studentów SGH. Może pojmiesz czym jest spekulacja. A jak nie to idz do wieszczy którzy rysują kreski na wykresie by wepchnąć Ci kurs za kilka stów po którym będziesz wiedział jeszcze mniej.
  • Re: Jesteś żenujący Autor: ~Kosa [46.93.20.*]
    Interesujace. Gdzie można znaleźć online jego wykłady? Dzięki.
  • Re: Jesteś żenujący Autor: ~mmichalowski96 [109.173.210.*]
    Kosa, Ja oglądałem zawsze na YouTube. Na kanale Trading Jam Session są setki nagrań z ich spotkań. Dziesiątki z nich prowadził Zaorski. Najbardziej interesujący wykład o spekulacji to ten dla studentów SGH "focus on forex", tak naprawdę mówi o spekulacji jakotakiej a nie o forexie. Odnośnie forexu polecam wykład z TJS "#37 Runy spekulacyjne".
    Prowadził też debaty, dla większości nudna ale moim zdaniem bardzo interesująca jest ta pod tytułem "Czy spekulacja to kradzież?" W debacie brali udział chociażby Karoń czy Piwoński.
    Wszystkie z wymienionych nadal wiszą na YT.
    A do gościa co założył ten wątek-"mowa jest srebrem, milczenie jest złotem". Jeżeli twoje pojęcie jest marne to się nie udzielaj, łatwo jest 9brazac ciężko zaś udowodnić swą wyższość czynami. Nie masz pojęcia ilu świetnych trederow stworzył Zaorski, spekulantów giełdowych również. Jeżeli zrobisz wreszcie coś dobrego dla naszego środowiska to może zorzumiesz dlaczego Zaorski zasługuje na szacunek.
  • Re: Jesteś żenujący Autor: ~Kosa [160.46.252.*]
    Dzieki.
  • Re: Jesteś żenujący Autor: ~henio [89.191.131.*]
    Czas pokaże kto miał rację. Martwi mnie to że nagonka z jego strony zeszła się z raportem oraz tym że ktoś wywala. Dodatkowo nieładnie może być niebawem jak się okaże że on jako inwestor wchodzi do spółki i dostaje emisje akcji po 15 zł , czyli wniosek że teraz siedzi i wywala bo jak wiemy jest tu już długo. Jeżeli się to potwierdzi to straci w oczach wielu i te wszystkie jego zasady które stosuje w łeb strzelą bo niestety nierówny dostęp do informacji robi przewagę.
  • Re: Jesteś żenujący Autor: ~Wiadereczko [31.60.9.*]
    Z arytmetyki wynika że miał okazję wejść pod koniec sierpnia po 22 zł.
[x]
PLATIGE 0,00% 11,50 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.