Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  30,00 zł , zmiana od tamtej pory: -70,13%

Jesteś żenujący

Zrobił trzy wejścia na short w okresie o którym mówisz. W każdym z wejść miał tło albo newsa pod którego grał(jedno pamiętam dokładnie, zakładał przełożenie premiery). Koniec końców na części zarobił a na części wychodził na Break even.
Shorta pod premierę zapowiadał od dawna, pierwsze raz o nim mówił jak słyszałem ponad rok temu. Zrobił tak jak mówił i rynek mu za to zapłacił, nie wiem jaka dźwignia ale wiem że złapał ruch na łącznie -40%.
Nie rozumiesz wgl jego strategi na rynku, jego analogia do walki bokserskiej dokładnie opisuje jego proces spekulacji. Posłuchaj jego wykładów, chociaż by tego dla studentów SGH. Może pojmiesz czym jest spekulacja. A jak nie to idz do wieszczy którzy rysują kreski na wykresie by wepchnąć Ci kurs za kilka stów po którym będziesz wiedział jeszcze mniej.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 9,00 2026-02-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.