"kazirodcze" układy w bizesie nigdy nic dobrego nie przynosiły . Eex jest tego ksiażkowym przykladem. w tej społce ponoc na bramie tez rodzina. ksiegowo to przy stratach familijja wyplaca dziewczynką 700 000 pln za analize ....
Dnia 2021-01-26 o godz. 09:45 ~Jaca_Donos napisał(a): > Mam swoją firmę a prezesem (rozliczany za roczne wyniki) jest zatrudniony menadżer a nie kochanka, żona, wujek czy stryjek >
Tak masz firmę zatrudnisz prezesa, zapewne po to by pisać posty na tym forum.
Dnia 2021-01-26 o godz. 15:53 john_1 napisał(a): > Dnia 2021-01-26 o godz. 09:45 ~Jaca_Donos napisał(a): > > Mam swoją firmę a prezesem (rozliczany za roczne wyniki) jest zatrudniony menadżer a nie kochanka, żona, wujek czy stryjek > > > > Tak masz firmę zatrudnisz prezesa, zapewne po to by pisać posty na tym forum.
Tramp też Twittował . Zabronisz ? Masz wyłączność ksenofobie ?
Dnia 2021-01-26 o godz. 09:04 ~mar napisał(a): > Kto Ci broni stworzyć swoją firmę?
Mar, popraw mnie, jeśli Cię źle zrozumiałem ... Bo przekładając Twój wpis z polskiego na nasze, to uważasz, że jeśli ktoś utworzy firmę to tym samym uzyskuje nieograniczoną licencję na okradanie mniejszościowych akcjonariuszy. Czy coś pominąłem?
Dnia 2021-01-26 o godz. 12:47 ~tygrys_myszowaty napisał(a): > Dnia 2021-01-26 o godz. 09:04 ~mar napisał(a): > > Kto Ci broni stworzyć swoją firmę? > > Mar, popraw mnie, jeśli Cię źle zrozumiałem ... Bo przekładając Twój wpis z polskiego na nasze, to uważasz, że jeśli ktoś utworzy firmę to tym samym uzyskuje nieograniczoną licencję na okradanie mniejszościowych akcjonariuszy. Czy coś pominąłem?
Panowie do puki handlowali majtkami na bazarze w Bielsku to mogli robić co chcieli. Chcieli wejść na GPW wiec zostali spółką publiczną i mają zasrane obowiązki wobec akcjonariuszy. napiszcie pod ten adres to się dowiecie poszkodowani_przez_eex@interia.pl