• Zaczęło się ??? Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Jeśli kurs przebije 3,2 wtedy będzie prawdziwa jazda. Na razie niepewność, niedowierzanie, czy to możliwe aby taka spółka tak mogła ruszyć ??? No ale jeśli ktoś rozsądnie poczytał wszystkie ostatnie raporty, ten wie o co może toczyć się tutaj gra. A akcji we FF jak na lekarstwo. Każdy jednak decyduje sam i podejmuje rozsądne dla siebie decyzje.
  • Re: Zaczęło się ??? Autor: ~Blackpik [46.169.63.*]
    Jestem przekonany, że większość obecnych na pokładzie będzie trzymać papier. Wyrzucać będą raczej Ci z ostatniej, spekulacyjnej podbitki. Ale tego dużo nie ma.
  • Re: Zaczęło się ??? Autor: ~biszkopt [178.252.19.*]
    Witam, jestem z Wami tydzień z małym hakiem i planuję zostać na dłużej. Trzymam kciuki
  • Re: Zaczęło się ??? Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Podzielam pogląd Kolegi. Jak papier wyczyści się do poziomu 4,0 to potem będziemy w nowej rzeczywistości. No ale to ewentualna przyszłość, na którą trzeba cierpliwie poczekać. Ta firma ma moc jeśli ktoś rozumie sens i znaczenie ich produktów i usług. Ważne jednak aby przełożyło się to na wyniki finansowe. Jeśli 4 kwartał będzie rekordowy względem tego z 2019 i przyniesie np. 0,3 zł zysku na akcję to chyba nie trzeba nikomu tłumaczyć gdzie powinien być wtedy kurs ?? Każdy jednak decyduje sam.
  • Re: Zaczęło się ??? Autor: ~Spekulant [95.108.29.*]
    Jednak jak jest zielono odrazu milej :) przy takiej płynności ruchu mogą być dynamiczne
  • Re: Zaczęło się ??? Autor: ~Rozsądny_Inwestor [5.173.225.*]
    Końcówka sesji pokazała, że 3,14 to całkiem realny kurs, a zbicie jedną akcją na fixingu do 3,02 było żenujące. Ciekaw jestem jak jutro zachowa się dynamika papieru, bo płynność dzisiaj całkiem wyjątkowa jak na ten walor. Mam nadzieję, że dojdziemy do dziennych obrotów na poziomie 40 kilo akcji i wtedy już będzie normalna gra, na początku pod raport, a potem pod dalsze perspektywy. Każdy jednak niech decyduje sam i pamięta o giełdowych ryzykach.
  • Re: Zaczęło się ??? Toni odpisz. Autor: ~psychiatra [5.173.27.*]
    Dnia 2021-01-21 o godz. 13:04 ~Rozsądny_Inwestor napisał(a):
    > Jeśli kurs przebije 3,2 wtedy będzie prawdziwa jazda. Na razie niepewność, niedowierzanie, czy to możliwe aby taka spółka tak mogła ruszyć ??? No ale jeśli ktoś rozsądnie poczytał wszystkie ostatnie raporty, ten wie o co może toczyć się tutaj gra. A akcji we FF jak na lekarstwo. Każdy jednak decyduje sam i podejmuje rozsądne dla siebie decyzje.

Ale tutaj jest jazda od 1,5 roku naganiaczu. Dzisiejszy obrót to 5 sztuk akcji.
    5 najlepszych ofert kupna to 85 sztuk a sprzedaży prawie 6k.
    Proszę o jakiś sensowny komentarz, na przykład może Toni coś napisze.
  • Re: Zaczęło się ??? Toni odpisz. Autor: ~aaaa [79.185.141.*]
    cześć,

ja swoich akcji wystawiać na sprzedaż nie zamierzam.

pozdrawiam
    aaaa
[x]
READGENE 0,00% 6,06 2025-11-07 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.