Nie wiem ale na innym wątku napisałem, że być może jest tak:
"Być może wyjście tych 2 gości z RN to jest grunt pod wejście nowego wspólnika. A te 100 k akcji to jest od 7,50 do 15,50 po 10 k co 1 zł plus jeszcze na 19,00 zeta stoi 18 k akcji. Jak dla mnie to na bank musiał wystawić ten co odszedł z RN i miał 125 k akcji bo nikt inny raczej tyle nie ma. Gdyby miało coś się dziać to do 5 zł akcje będą zebrane do cna przez słupy. Potem będzie skup tych akcji co stoją od 5,50 do 15,50 i to zrobi obroty a na końcu jakieś wybicie do ... . Nie wiem do ilu ale przy tym ff to tu możliwe jest i 50 zł. Zależy kto wejdzie i w jakim celu. Jeżeli tak jest, że ci dwaj z RN wyszli, żeby zrobić miejsce dla kogoś od nowego inwestora to w ciągu 2-3 miesięcy coś powinno się wyjaśnić. A jak to tylko kolejna podbitka to szybciej będzie zejście poniżej 1 zeta i tyle."
I jeszcze jedno - w żadne krypto to ja tu nie wierzę. Nie wierzę też, że ci akcjonariusze, którzy przejęli spółkę od poprzedniego prezesa są w stanie ją w jakiś sposób aktywować. Ta działalność pocztowa dochodowa nie jest więc nie rozumiem dlaczego do tej pory jej nie wygasili. Przynajmniej nie byłoby strat. Natomiast uważam, że ta spółka aż prosi się o odwrotne przejęcie i/lub zmianę działalności. Oczywiście nie wiemy jak wygląda sytuacja należności vs zobowiązania. Jak kurs dalej będzie szedł w górę i nie zawróci dzisiaj lub w przyszłym tygodniu tylko się utrzyma wyżej to już będzie coś.