• Nie dać się wyleszczyć śmieciom Autor: ~Cyngiel [83.25.149.*]
    psy polują na nasze papiery, uwaga
  • Re: Nie dać się wyleszczyć śmieciom Autor: ~jack [77.255.227.*]
    Moich akcji zostało dzisiaj na sprzedaży 30 000 sztuk po 3,25 zł. !!! nie wzieli jakoś !! Z rana wycofam zlecenie ,żeby nie zaniżać kursu. Dzisiaj prawie wszystko JA sprzedałem ,ale ostatnio KUPIŁEM NA MAXA poniżej 2,86 zł. Średnia zakupu u mnie 2,63 zł. Prawie 20 % zarobku w kilka miesięcy mnie skusiły. A mam ogrom po cenie 2,30 -2,50 zł. zakupione wcześniej .W najbliższych dniach możemy pojechać na 3,60 ale Ja muszę sprzedawać powoli bo nikt nie weźmie dużych ilości tego śmiecia do2. Taka prawda niestety. Popyt NIE jest duży ,ale też nie ma czego brać ze sprzedaży .Są tylko moje akcje + funda i tyle w temacie. Zastawaka na 3,40 musi puścić to tylko kwestia czasu. Pozdrawiam - jack.
  • Re: Nie dać się wyleszczyć śmieciom Autor: ~Cyngiel [79.163.136.*]
    Wielu drobnych tu siedzie od lat, niektórzy uśredniali, ryzykując, że przy tak małym papierze skończą jak np. na IDEA Banku, ale wytrwali i teraz może w końcu nadejść nagroda, więc powtarzam. NIE DAĆ SIĘ TANIO WYLESZCZYĆ.
  • śmiecie NIE chcą brać !!! pow. 3,30. Autor: ~jack [213.146.54.*]
    Dzisiaj znowu sprzedawałem i nadal będę redukował -jeszcze z 30 000 sztuk. Po 3,30 na zakończeniu to też moje zlecenie sprzedaży , ale wzieli tylko 295 sztuk !!!!!! . Dzisiejszy wzrost się załamał bo wrzuciłem na sprzedaż i nie chcieliu brać powyżej 3,25 tyle w temacie. Wjechali na 3,36 poniżej 100 sztuk !!!!!!!!!!!!! i koniec wzrostów po moich zleconkach. W najbliższym czasie max 3,60 na więcej nie liczcie/ Nadal 0,00 płynności !!!!!!!!!!!!!!!!. Pzt. na sprzedaży ta zastawka to ........... wiadomo. Podbiłem te wzrosty swoimi zleceniami na KUPNIE nie zauważyłeś dużych ilości na zleceniach ??? tp " moja sprawka " i tyle wzrostów - itd. piszę żebyś wiedział o co chodzi w tym wszystkim. Pozdrawiam.
[x]
JWCONSTR -0,48% 4,16 2021-05-20 16:16:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.