Panowie mam propozycje, może pomożemy trochę naszemu walczakowi i nakreślimy wątki, co do których czujemy się przekręceni. Na pierwszy rzut idą nieruchomości, co macie jeszcze ?
Jak zakladales rachunek maklerski, to makler nie kazal Ci wypelnic oswiadczenia, ze masz swiadomosc, ze inwestycje w akcje wiaza sie z ryzykiem i ze mozna stracic 100% zainwestowanego kapitalu?
a mi powiedział...że firma będzie chciała powiększyć moje konto...gdy dam im kasę na rozwój...i teraz nie wiem gdzie z tym iść...ABW..CBA czy prokurator
Trochę żałowałem, że sprzedałem całego MOJa w przedziale cenowym od 1,17 do 1,24 bo się ładny kurs zrobił, ale w 3 dni za te pieniądze zwróciło mi się z nawiązką na innych akcjach które kupiłem. I teraz spokojnie mogę odkupić tę samą ilość akcji ale szkoda chyba czasu, bo tu obroty są strasznie marne. Jednak jak jest jakiś ruch na papierze to dużo więcej można niż takie czekanie. Zobaczymy czy jeszcze wsiądę do MOJa ale na ten moment wygląda że dobrze że się tego pozbyłem po ponad półrocznym kiszeniu papierów, które nie pracują.