Hub4women.pl - dla mnie to nadal mało konkretów, niby zgodnie z postem na FB powiększa się grono firm w inkubatorze, ale chyba nie ma nic czym można by się pochwalić w ESPI. Chyba że to dopiero przed nami, bo na razie szału nie ma, delikatnie mówiąc.
Zgadzam się, wrzucą coś nagle ni z gruszki ni z pietruszki, a nie przedstawia żadnych szczegółów inkubatora. Mam nadzieję, że zaraz w końcu odkryją karty bo to mało śmieszna komedia jest.
O Biotech Lab najwidoczniej można już zapomnieć, mimo że nawet nie było wiadomo o co chodzi. Teraz nadal nie wiadomo o co chodzi, ale poczytałem stronę i na razie wstrzymam się od komentarza, bo jeszcze pomyślicie o mnie że jestem jakimś mizoginem albo szowinistą, a ja bardzo kocham moją żonę:) Dobrego weekendu wam życzę i czekam na ESPI, bo na Fejsie to mogę sobie snuć marzenia jakie dusza zapragnie.
Nadal uważacie, że nie maiłem racji? Niestety coraz bardziej sie utwierdzam w przekonaniu, że coraz gorzej to wygląda. O One2Tribe też jakoś cicho sie zrobiło. Pomysłów miliony tylko żaden nie zrealizowany :(
O połączeniu z One2tribe ma być wiadomo do końca stycznia (Term Sheet) więc cisza mnie nie dziwi, jestem jeszcze w stanie dać te dwa tygodnie, bo z natury jestem cierpliwy. Na razie jestem zawiedziony. Natomiast jestem ciekaw jak bardzo cierpliwi są główni sponsorzy tej "imprezy", panowie Górski, Maćkowiak, Jankowiak i pod co właściwie tu wchodzili z pieniędzmi o jakich ja mógłbym pomarzyć, to mnie tutaj trzyma.