Na to czekałem właśnie no to kolejne zwiększenie zaangażowania w Vabun :) a więc teraz Pan Górski i Pan January maja po ponad 40 % akcji Vabuna ! No pięknie pany teraz tylko patrzeć pod co i jakie Info sie pojawi :) a może kolejne zwiększenie zaangażowania ?;)
Gdzie te 1 zł co miało być po świetach zaraz trolleee ? jakie szaleństwo miało być ? Ma być spokojne zbieranie i to się realizuje ! Najpierw zbieranie akcji zwiekszenie zaangazowania i dopiero na samym końcu Informacje pod co ! i nie inaczej !
O tak bo przecież miało być 1 zł zaraz po świętach eh boli jak widać bardzo widok że ładnie rośnie a troooleee bez akcji bo psrzedały po 1 zł ! Współczujemy wam waszej głupocie ale od tego tutaj jesteście :)
Spokojnie kto wejdzie wszystko w swoim czasie się dowiemy ! Najpierw zbiórka akcji zwiększenie zaangażowania .........potem dopiero Informacje dalsze !
Post 20 % jest nie aktualny więc nie podbijać postów nie aktualnych ! teraz wyczekiwania pod co panowie Nabyli aż ponad 81% akcji :) a może i więcej już nawet mają :) ale o tym dowiemy się na kolejnym walnym :)
Leszcz wyje a ponad 81 % już jest w Grubych rękach zebrane to musi bardzo bolic leszczy :))) teraz skowyt i wycie leszczy bo myślą że Pan Górski lub Pan January sprzeda im po 1 zł hehehe :)))
Tomus/Graczyk/Claus..........itd :))) może w jednej osobie nam cos sypnie po 1 ziko hehehe :))) ubaw po pachy :)) na pewno Pan January i Pan Górski by też chetnie wzieli po tej cenie hehehe :))
No i jak tam pustaki bez akcji jest już 1 zł hehehe :) piękne obroty i wymianka leszczyna może tylko się przyglądać jak Grubi rozdają karty :) no ale Pan January i Górski to Goście na poziomie nie to co te ćwoki leszczyna bez akcji wyjąca o 1 zł !
Ja mam nadzieje że Majdan jeszcze coś ma i sypnie nam coś niżej dużo nie ma bo wysypał sie przez kilak dni więc stawiam że dużo już nie ma teraz tylko kto to odebrał od niego czy January ? czy Górski !
Koszyki wczoraj podstawione były na pewno przez grube rączki które posiadają już ponad 81 % i nie zdziwiło by mnie kolejne zwiększenie przez któregoś z nich .Stawiam że jak przekroczą ponad 90 % akcji wtedy puszczą info dopiero do tego dnia nie podadzą nic z wiadomych przyczyn !