• Pytanie - dlaczego tu są ludzie od Januarego C.? Autor: ~pytanie [109.119.131.*]
    obserwuję co tu się dzieje od czasu ogłoszenia nowej działalności i widzę wzmożoną aktywność ludzi od tego inwestora
    czy może ktoś to wyjaśnić?
    a już na pewno prezes jeśli prowadzi takie rozmowy zobligowany jest do poinformowania o tym wszystkich zainteresowanych
  • Re: Pytanie - dlaczego tu są ludzie od Januarego C.? Autor: ~szerp [212.160.172.*]
    Zwietrzyli dobry interes.....raczej :))
    Zobaczymy, czy się pojawią na walnym.
  • Re: Pytanie - dlaczego tu są ludzie od Januarego C.? Autor: ~Mag [86.63.116.*]
    Poproszę o rozwinięcie. Na jakiej podstawie tao sądzisz? Węszę tu kolejną nieudolną zanętę tym razem na haczyku lek na całe zło January :) kompromitujecie się :) Serio. Gdzie światło gaśnie, tam January zapalniczką hahaha kurka, ten gościu inwestuje na większości spolek NC... Widzieliscie??? Hahahahah
  • Re: Pytanie - dlaczego tu są ludzie od Januarego C.? Autor: ~szerp [212.160.172.*]
    Słuchaj pan uważnie i ze zrozumieniem, ja nie osobiście nie znam tych ludzi, nie wiem jakimi nickami się posługują, wiem natomiast kto to jest ów JS, dlatego podłapałem temat, skoro jegomość powyżej tak zauważył to dlaczego mam mu nie wierzyć, ludziom należy ufać, a nie tak jak ty, tylko napadać na nich, tak więc zalecam więcej lodu na głowę i otrzeźwienie a na pewno zaświeci słońce.
    Nie mniej skoro tak to ciebie wyprowadziło z równowagi, znaczy się miałeś, sprzedałeś i czekasz niżej by odkupić, innej opcji nie ma, gdyż nie ma tutaj bezinteresownych wpisów.......tak sądzę, bo jak takie są, to chyba tylko od kogoś, kto ma poważny problem ze sobą oraz czasem do zagospodarowania...
    JC miało być.....czyli January Ciszewski, inwestor.
  • Re: Pytanie - dlaczego tu są ludzie od Januarego C.? Autor: ~Cash [5.184.213.*]
    Poczekamy zobaczymy 3lutego, ja narazie jest pod co grać
  • Re: Pytanie - dlaczego tu są ludzie od Januarego C.? Autor: ~mag [86.63.116.*]
    dlaczego masz nie wierzyć? Bo na tej giełdzie, jeden drugiemu wilkiem. Na 3/4 spółek sr_ją Januarym jako wabem na leszcza, a skoro się tym tak podpaliłeś, sam umieszczasz się w tej szufladzie. I nie myl niezdrowego podniecenia z prawdopodobnymi tezami - problem to masz ty, z akceptacją rzeczywistości. Zdejmij okulary i zaparz sobie melisy, bo jedynego niezdrowo poruszonego widzę w Tobie.
    Dnia 2021-01-14 o godz. 18:04 ~mag napisał(a):
    > dlaczego masz nie wierzyć? Bo na tej giełdzie, jeden drugiemu wilkiem. Na 3/4 spółek sr_ją Januarym jako wabem na leszcza, a skoro się tym tak podpaliłeś, sam umieszczasz się w tej szufladzie. I nie myl niezdrowego podniecenia z prawdopodobnymi tezami - problem to masz ty, z akceptacją rzeczywistości. Zdejmij okulary i zaparz sobie melisy, bo jedynego niezdrowo poruszonego widzę w Tobie.

Nie noszę okularów, różowych również, to tak ad vocem, a co do tego niby niezdrowego podniecenia, to tak jak napisałeś "na tej giełdzie, jeden drugiemu wilkiem" sam się kwalifikujesz do w/w plemienia, gdyż co jak co, ale skoro drażni cię, gdy ktoś nagania na daną spółkę, to czemu podnosisz alert w postaci negowania czyichś teorii spiskowych, co również można podciągnąć pod negowanie naganiania a więc naganianie w druga stronę, w zależności po której stronie barykady akurat jesteś (na akcjach/bez akcji).
    Tak więc daruj sobie jakieś wyimaginowane farmazony, bo jesteś taki sam jak ta cała reszta.
  • Re: Pytanie - dlaczego tu są ludzie od Januarego C.? Autor: ~mag [86.63.116.*]
    Mylisz się i próbujesz przy tym brzmieć "fachowo". Stoję po stronie realizmu, w tym konkretnym przypadku tak, jestem sceptyczny. A Wy wkrótce przekonacie się dlaczego. Nie toleruję jedynie zarzekania się jak cudownie ma tu być, skoro wszyscy dobrze wiemy (co próbowano mi przypomnieć w innym wątku), że to ruletka :) Ruletka, ale taka pewna ;) Naiwne farmazony.
    To stój z boku i się grzecznie przyglądaj jak inni zarabiają.
    I nie sil się na jakiegos guru giełdy, bo nim nie jesteś oraz nie wiesz kogo masz po drugiej stronie.
    No Ciebie to juz mam w odpowiedniej szufladzie
    Nic mi do tego, to Ty kształtujesz własną rzeczywistość.
    Nie mniej również życzę udanych inwestycji giełdowych :))
[x]
PRESENT24 0,00% 0,10 2025-09-22 09:29:10
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.