Czemu nie wyskoczyłeś po 1,10 zł i nie odbierasz teraz poniżej 90 groszy tak jak ja? Wiem że nadal byłbyś stratny ale miałbyś teraz więcej akcji w dobrej cenie przed kolejną podbitką. Nie zauważyłeś że po każdym zeszłorocznym rajdzie do góry o 40% kurs się powoli osuwał o jakieś 20-30 procent a potem znowu dzida? Ten schemat powtórzył się tutaj już chyba piąty raz
Zbierałem od października między 70 a 80 groszy, uzbierałem ponad 20 tys. i wszystko wywaliłem na podbitce powyżej zeta. Chcę mieć teraz 30 tys. i zbieram z lewej paczuszkami po 2000, 3000 gdy ktoś wyskoczy na lewo poniżej 90 groszy więc myślę że się nie dogadamy. Wiem że mi nie sprzedasz bo chyba po 1,50 zł brałeś, tylko się dziwię czemu nie wywaliłeś na pompce wszystkiego żeby teraz odbierać dużo niżej i mieć więcej akcji w dobrej cenie przed kolejnym rajdem. Przecież siedzisz tu z pół roku jak nie dłużej i myślałem że wiesz jak tu to wszystko funkcjonuje
Znam życie i nie patrzę przez różowe okulary, spójrz sobie na wykres od początku maja zeszłego roku. Pompka o 40%, następnego dnia jeszcze trochę do góry bo zleciały się leszcze z całej giełdy zainteresowane wzrostami, a potem dystrybucja i realizacja zysków przez tego lub tych co zbierali. Ostatnio, w grudniu, podbili do 1,10 zł, następnego dnia doszło do 1,29 zł, a potem sruuu.... To już tutaj standard. I tak już ci za dużo zdradziłem... w każdym razie bez jakiejś info petardy to na 2 złote nawet nie masz co liczyć w najbliższym czasie. I serio, daruj sobie shitpostowanie że mogli tego Psycho Wolfa sprzedać w ilości 30 tys. sztuk, bo gdyby osiągnęli choćby zwrot kosztów produkcji i marketingu gry, to już dawno by się pochwalili. Może na Nintendo Switch gra się lepiej sprzeda, bo tam ma potencjał. Wiem bo sam grałem żeby zobaczyć co spłodzili:)
Nie sprzedałem bo bałem się że mi kurs odfrunie, w każdej chwili może być dobre info i kurs odfrunie 1 dnia +50% potem bym sobie tego nie wybaczył. ja na twoim miejscu od razu bym kupił a nie skubał po trochu, w każdej chwili może ci kurs odfrunąć. Ile już skupiłeś akcji ?? a ile chcesz jeszcze skupić ??
Chyba jakiś January Ciszewski musiałby to zacząć skupować na potęgę żeby odfrunęło, albo ULT zwiększać zaangażowanie, choć prędzej by się dogadali z West Side Capital żeby kupić na umowę poza rynkiem. Nic więcej nie napiszę odnośnie tego co sam planuję, ale pomyśl ilu tu jest jeszcze takich ubranych w okolicach 1,50 jak ty, którzy będą wywalać akcje gdy tylko ktoś zechce ich "zdjąć z haka". Oczywiście wszystkie moje założenia wezmą w łeb, gdy pojawi się "super, hiper info" i wtedy zostanę wyleszczony. Jednak mimo to zarobię. Musisz sam oszacować ryzyko i założyć co jest bardziej prawdopodobne. Giełda to jak szachy w 3D.
Zmień sobie jeszcze kilka razy nicka i na pewno pójdzie na 2 zł. ACHACHACHA!!!! Z tego co napisałeś, ubrali cię po 1.50 i .... już możesz się pogodzić ze stratą. Wbij sobie nóż w bebechy i przestań zanudzać wszystkich swoją smutną poezją.
Jak ja się cieszę, że wyszedłem z tego bagna. LOL