Spadki się rozkręcają. Nikt nie chce zostać z papierem podczas emisji. Poza wisielcami oczywiście, bo oni już wyboru nie mają. Siadajcie do stołu i zaczynamy pieguski!
Dnia 2021-01-11 o godz. 16:03 ~mgr_Odbyt napisał(a): > Spadki się rozkręcają. Nikt nie chce zostać z papierem podczas emisji. Poza wisielcami oczywiście, bo oni już wyboru nie mają. > Siadajcie do stołu i zaczynamy pieguski!
193.200.82 ależ Ty jesteś wszechstronnie uzdolniony. Tyle osobowości. Taki dyżurny alfa i omega. W zdecydowanej większości takich przypadków można by pozazdrościć ale jednak w Twoim przypadku... muszę Cię rozczarować. Niestety nie masz powodu do chluby
Dnia 2021-01-11 o godz. 17:56 ~Kasia napisał(a): > Niestety nie masz powodu do chluby
Kachno, nie jestem w stanie ulżyć twoim cierpieniom, ponieważ brąz przywarł do ciebie z chwilą nabicia na hak. Nie wiem, od ilu wisisz, ale gdy utniesz tą przerażającą stratę, odetchniesz nie metanem z jelit, tylko rześkim mroźnym powietrzem.
Dnia 2021-01-11 o godz. 18:13 ~mgr_Odbyt napisał(a): > Dnia 2021-01-11 o godz. 17:56 ~Kasia napisał(a): > > Niestety nie masz powodu do chluby > > Kachno, nie jestem w stanie ulżyć twoim cierpieniom, ponieważ brąz przywarł do ciebie z chwilą nabicia na hak. > Nie wiem, od ilu wisisz, ale gdy utniesz tą przerażającą stratę, odetchniesz nie metanem z jelit, tylko rześkim mroźnym powietrzem. >
193.200.82 jedyne czego od Ciebie oczekuję to żebyś przestał przy każdym wpisie podszywać się pod innych i oczywiście zmienił styl na mniej odrażający;-) I tylko tyle
Dnia 2021-01-12 o godz. 16:03 ~Kasia napisał(a): > Nie mniej niż ty, podczas swojego odrabiania strat z EEX. > Czy to prawda, ze obciągasz za jedyne 20 złotych???
5.173.120 Kolejny podszywający się. Nic klasy nie macie:-(
Lepiej się martwcie wisielcy nadchodzącą emisją bo kurs wam spadnie, razem z napletkami. Kolejne rozwodnienie kapitału zwiastuje popuszczenie zwieraczy i wydostanie sie upławów.