Powtarzam 200 mln rezerwy mogły być rozwiązane już pod koniec grudnia 2020 ze względów podatkowych . Bo od 01.01.2021 bank musi już płacić normalne podatki. Na czas programu naprawczego byli zwolnieni. To tylko moje przemyślenia.
A czy przypadkiem program naprawczy nie kończy się dopiero w 21 roku?a sprawdźcie sobie dokładnie,bo mnie się wydaje,że dopiero w tym roku jest zakończenie programu
Niech przejmują mi to pasuje :-) W sumie jak patrze na inne spółki to już nie ma co kopic, wszystko napompowane a BOS dopiero lekko podryguje więc zaparkowałem i czekam nie śpieszy mi się. Dzisiejsza sesja odwiesza mnie z haka ale nie sprzedaje bo nie ma żywcem co kupić. Tu już ryzyko spadku nie jest duże a potencjalne wzrosty przy tak małej płynności mogą być imponujące.
FF na naszej spółce to kilkanaście %. Tu mogą być szalone jazdy . Zgadzam się z poprzednikiem , że trudno zrobić tanie zakupy. BOS , Rafako to moi faworyci.
Rafako chlopie w jednym szeregu z boś hehe , nie wykluczam, ze jakims cudem zrobisz na rafako ale ze na rafako mozesz stracic 100% srodkow w jeden dzien to niemal pewne.