Ja z kolei co raz częściej dowiaduję się że ktoś że znajomych lub ich rodziny zachorował. Są też te najgorsze informacje. Wcale nie mam tysiąca znajomych, a to skłania mnie do stwierdzenia że Ilość przypadków rośnie bardzo szybko. Ja już mam w domciu testy,na wszelki wypadek.
Ja pracuje na kopalni miałem już 3 testy sam przechodziłem ciężko z żoną w rodzinie zmarłych z chorobami współistniejącymi a u nie w bloku 4 osoby wszystkie starsze możecie być pewni że to nie żarty Kamil nie wiem gdzie mieszkasz ale na Śląsku gdzie mamy złe powietrze ludzie to ciężko przechodzą.
Nie neguję istnienia tego badziewia, ale widzę duży kontrast między rzeczywistością a mediami. Właściwie to zauważam, że trudno jest mi w pełni poważnie traktować sytuację - właśnie z powodu tego rozdźwięku. Zresztą podobnie do tego zdaję się podchodzić wiele osób, bo gdy zwracam komuś uwagę, np. w sklepie, że za blisko stoi to spotykam się z oburzeniem, niezrozumieniem a nieraz i próbą obrażenia mnie. A takie rzeczy w centralnej Polsce.
A tak w ogóle artann to przekonałeś mnie do Blirta. Obserwowałem go przy poprzedniej fali wzrostowej, jednak nie kupiłem. Teraz przypominałeś o nim na forum Biomaximy, akurat kurs był na wsparciu, po około 15 zł. I tak mi wbiłeś go do głowy, że kupiłem i dobrze się stało, bo na razie ponad dwie pensje zarobiłem.
Ja również go obserwowałem i żałowałem że większość zainwestowałem w bmx za bardzio wierzyłem w rząd i duża umowę z Polską bądź Meksykiem Indiami itp. Za dużo nerwów mnie to kosztowało bo miałem parę tys akcji bmx, teraz będąc na blircie i jestem spokojny o zainwestowane pieniądze pozdr.
ja grałem na Blircie w wakacje 3 razy z zyskiem i 1 z wtopą, ale taka podwójną w połowie sierpnia, teraz wlazłem po 16-17 pod spodek, mam też nieco BMX, ale więcej GX1.....macie jeszcze coś ciekawego na oku?
Medapp powoli rusza , w czwartek 20% na plusie przy wysokim obrocie . Na dłuższy termin powinienem dbać zarobić , każdy podejrzewam decyzję według wlasnej oceny . Genxone mam również , tylko trochę więcej .
Co do BMX obserwuję i w tej chwili jest dobry moment na wejście. Kurs ładnie się odbił od wsparcia i widać, że celem jest ponowny atak na szczyt. Fundamenty są silne, przychody rekordowe. BLIRt i BMX mogą dać ładnie zarobić.
Ja na ten moment siedzę jeszcze nieznacznie w XTB, Inventionmed i Krvitamin. W te ostatnią mysle można tez spokojnie ładować. Ja wlazłem w to jak runęło po tym śmiesznym ich pozwie co dostali. Są tam moim zdaniem perspektywy na konkretny hajs. No i nie śmiejcie się ale nie mogłem się oprzeć także niewielkiemu pakiecikowi naszego covidowego zbawcy z Lublina. Czuje ze tam naprawdę może odpalić jakis absurdalny wyskok wnet jeśli podadzą dobre info co do leku. Jakos głupio by mi było wówczas stać z boku. A może z tych 10k zrobi się raptem stówka, a co tam :-p Niemniej Blirt rządzi, tak jakoś pewnie i spokojnie mi tu ze nie zamienię na nic innego a 80 proc mojego skromnego portfela tu mam. Pzdr
na Beemelu poziom 9 to szczyt z lutego 2012, więc obecna cena powinna być dość bezpieczna, sam tam wchodzę na szybko czasami jak widzę, że odpala, ale tego inventionmed nie lubie, bo tam te Kierule kręca lody jak ktoś chce zdywersyfikować na longa, to polecam się przyjrzeć Synektikowi - tam się w tym roku spodziewamy tego co na OATcie