• Lista obecnosci Autor: ~Rzeczowo [89.229.81.*]
    Jak tam? Cicho coś ostatnio. Trzymacie się tu jeszcze, czy już sam zostałem? :)
  • Re: Lista obecnosci Autor: ~sds [188.147.104.*]
    ja trzymam :) ale przyznam, ze trzymam z musu bo wisze na haku. rok temu widzialem tu super przyszlosc, a teraz widze totalna zmiane komunikacji (braku) z inwestorami i przekladanie wszystkiego co sie da. juz nie wspomne, ze mimo tych zmian terminow i tak gry wychodza zabugowane
  • Re: Lista obecnosci Autor: ~JJM [37.30.48.*]
    Prezes jest dostępny pod mailem i na Twitterze można mu zadać pytanie. Myśle ze oni specjalnie nic nie mówią bo chcą dopracować gre Cyrk plus planują wydać zaległe gry których nie udało sie upublicznić w grudniu typu Effie. Najważniejsze jest jak sobie poradzili w 4Q i czy zyski zostaną w odpowiedni sposób reinwestowane. Warto czekać na inne informacje które mogę pozwolić podbić kurs w celu bycia na GPW
  • Re: Lista obecnosci Autor: ~Marsjanin [5.184.119.*]
    Jestem i będę minimum do 2024. Nie obserwuje, nie jaram sie. Mam 5 spółek na LT z takim horyzontem czasowym. Niech się jednej powiedzie, a już się jednej powiodło +334% od zakupu, reszta mniej spektakularnie, Klabater na lekkim minusie, ale jak wyżej. Generalnie obecny i nie udzielający się. Pozdrowienia
  • Re: Lista obecnosci Autor: ~mar3 [46.204.50.*]
    Też trzymam a nawet ostatnio dobrałem. Częścią akcji robiłem kółka i ogólnie jestem na plusie. O ile rok temu miałem dużo optymizmu jak chodzi o klabatera tak teraz patrzę ostrożniej. W 2020 wszystkie premiery były poniżej oczekiwań. W sumie najlepiej wypalił hwct ale i tak słabiej niż rewolucja. Mocno liczyłem na EE helikopterów, tym bardziej że zrobili kilka akcji na steamie nakierowane na społeczność. Debiut EE pokazał tymczasem że oczekiwania społeczności były zupełnie odmienne od wizji deva. Póki co słabe premiery byli w stanie przykryć przychodami z wcześniejszych produkcji i dodatków do nich. Jednak gdyby trafił im się drugi rok z rzędu bez udanej premiery to mogłoby to już mocno wpłynąć na ich sytuację finansową. W 4q będą pewnie zmuszeni pokazać w raporcie wtopę z zodiaciem. Chyba że księgowo zostawią póki co większość kosztów w zapasach, choć na zodiacu nie ma praktycznie żadnej sprzedaży więc powinni moim zdaniem rozliczyć te koszty. Finansowo na dziś wyglądają stabilnie. Gorzej że nie słychać nic o nowych projektach. Bo cyrk i ten elf to raczej małe gierki i oczekuje od nich bardziej dopracowania technicznego a nie fajerwerków sprzedażowych. Co innego moonshiners. To może być przełomowy projekt, a przy obecnej kapitalizacji spokojnie może wynieść kurs na nowe poziomy. O zwierzakach praktycznie nic nie wiadomo. Także na razie trzymam akcje licząc na wyciągnięcie wniosków z zeszłego roku i przynajmniej jedną dobrą premierę.
  • Re: Lista obecnosci Autor: ~puchaty [195.3.154.*]
    Cisza, spokój i opanowanie. Realizuje tutaj bezpieczny plan długoterminowy, pod koniec roku był dobry okres na dobranie, a od teraz to już tylko będzie lepiej. Choć aktualny albo około-aktualny kurs akcji jest tu chyba bez znaczenia jeżeli czekamy na dojrzałą spółkę z dużymi projektami.
  • Re: Lista obecnosci Autor: ~bonzosanteztelefonu [5.173.144.*]
    Nadal jestem, ostatnio troszkę dobrałem.
  • Re: Lista obecnosci Autor: ~Marsjanin [37.47.58.*]
    Ja też jestem tu na długo. I nie z powodu tego, że na tym walorów mam minus, po prostu znam chłopaków i wiem jakie są ambicje. Dobrze, że nie klapia dziobami, spekulacje uprawiam gdzie indziej, a swoje kilka tysięcy akcji trzymam. W biznesie inwestuje się, ciężko pracuje i efekty przychodzą czasem po długich latach. Jak napisałem wyżej, nie jadam się i nauczony już 14.letnim doświadczeniem wiem, że warto być cierpliwym.
[x]
KLABATER 5,26% 1,40 2025-10-17 17:00:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.