• Zatrzymanie kursu Autor: ~whoopsy [185.186.156.*]
    Nie wiem czy zauwazyliscie, ale kurs lecial jak rakieta, do momentu jak na firmie promocyjnym z debiutu baba wchodzi do biura, ktore jest obwieszone piorunami. Natychmiast po tym kurs troche spadl, a potem sie ustabilizowal na 36. Abstrachujac od osobistych przekonan, to dosyc oczywiste, ze jak sie gra przeciw wladzy, to mozna miec problemy, takze niezly strzal w stope, bo te akcje mogly jeszcze spokojnie rosnac do 60 zl.
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: ~Bogy [89.76.83.*]
    Są też problemu z usługami maklerskimi. Mój mBank nie działa kompletnie i nie wiem za ile kupiłem i jaki jest kurs. :) Także może przez to nie rosnąć bo siły nabywczej nima...
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: ~Wimaan [188.146.34.*]
    Po pierwsze realizacja zysków Ci którym się to opłacało teraz, po drugie piątek ,gdzie zazwyczaj ludzie wyprzedają no to pod punkt pierwszy można podciągnąć, a zapewne nie bez znaczenia miała wspomniana awaria ,która napewno nie była bez znaczenia wystarczy wspomnieć co miało miejsce podczas dość poważnej awarii ING na początku grudnia, gdzie to jest sporo rachunków maklerskich ,a w mBanku też jest ich niemało.
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: ~males [83.11.116.*]
    Pewnie Sasin przestał kupować i dał polecenie Spółkom SP nie wchodzić do akcjonariatu
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: ~Bogy [89.76.83.*]
    no ja się ubrałem i jestem na minus 9% :) lubie takie IPO gdzie kupuje, chce ustawić stop losy i h... dm nie działa
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: ~whoopsy [185.186.156.*]
    ING tez swirowal dzisiaj mocno
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    No niestety nie wszyscy mogą zarobić, ktoś musi stracić by zarobić mógł ktoś.
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: ~Analityk [66.115.181.*]
    Za chwile odbije i to mega mocno. Poziom 40paru zl dzisiaj realny. Przy tak dużej redukcji. Leszcze oddadza i odjazd
  • Re: Zatrzymanie kursu Autor: ~pepko [185.186.156.*]
    tak bylo
    Jak narazie zamiast UP to DOWN.
    Liczę ,że sytuacja w poniedziałek się zmieni i zaczną się wzrosty. Dziś przypuszczam była realizacja zysków oraz nie bez znaczenia może być awaria emaklera w mBanku ,gdzie jest sporo kont maklerskich.
    Jakoś nie chce mi się wierzyć by spółka z takimi obrotami plusowym raportem za 4Q została przyntakim kursie jak już to więcej.
[x]
ANSWEAR 1,80% 19,24 2026-05-05 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.