• HeliovAtlanta Autor: ~gracz [5.173.161.*]
    Atlanta mocno w górę to może pociągnie ze sobą siostrę z branży ,oczywiście nie tak mocno bo tu nie ma dywidendy . A jeśli tak to co zrobi Leszek. Co myślicie ?
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~maybe [87.207.146.*]
    Wydaje mi się, że ten ruch pod wyniki, które mogą być całkiem niezle.
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~Marek [46.148.68.*]
    Wyniki wynikami ale tu w kasie jest 70mln gotówki. Ja będą dobre wyniki to 20 zł będzie jednym strzałem.
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~Marek [46.148.68.*]
    No i mówiłem... ale oczywiście nikt się nie interesował a teraz PKC.
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~Irek [93.179.211.*]
    Tylko jak ro sprzedać ? przy tak małych obrotach???
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~ajm [94.42.122.*]
    Dnia 2021-01-21 o godz. 12:49 ~Marek napisał(a):
    > Wyniki wynikami ale tu w kasie jest 70mln gotówki. Ja będą dobre wyniki to 20 zł będzie jednym strzałem.

chyba Ci sie przysnilo 70m w kasie
    Wreszcie się doczekaliśmy jakichś ruchów w gore:) Oby to był dobry poczatek:)
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~gracz [5.173.177.*]
    Ruchy w górę dla helio to się zdarza, ale szczyty bardzo rzadko i bardzo krótkie, 2011-20zeta, 2017 -18 zeta, obstawiam powtórkę z historii, chce się pozbyć helio tym razem (informacja dla Leszka - -jeśli zblizy się do 19zeta)bo papier strzela raz na kilka lat. Obroty i akcjonariat zniechęca do dalszej gry.
    Tez to zauważyłem. Teraz licze co najmniej na 18, a potem może być róznie. Trzeba zachować czujnosc, wiadomo, to helio...
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~Goldman [178.37.179.*]
    do gracza : zresetuj się. Dobra rada bo Twoje naleciałości z przeszłości pozbawią cię mega zarobku.
    Pomoże Tobie pewnie, to jak spojrzysz na wykresy indeksowe.
    Kapitał spekulacyjny szuka pretekstu fundamentalnego do tego żeby pompować i przebijać szczyty.
    Zobacz sobie na kurs Mirbudu np. latami szorował mi dobrych wyników.
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~gracz [5.173.177.*]
    Trzymam akcje już blisko dekadę, ze względu na obroty tutaj trzeba wychodzić wtedy kiedy jest to możliwe a nie kiedy się tego chce, rozumiem Twoją dobra radę, ale trzeba mieć jakiś plan i planować wyjscie z góry moje to 19 w przyszłym tygodniu.
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~FanHelio [5.173.250.*]
    Wychodź będą większe obroty. Ja czekam ma więcej bo spółka świetnie sobie radziła przed pandemia i w jej trakcie. Słaba płynność była przez lata na wielu małych spółkach, od kilku miesięcy jest inaczej, a teraz przyszedł czas na Helio. Moim zdaniem Helio jest warte min 30zl, ale to moje zdanie, a każdy kieruje się własnym rozumem przy podejmowaniu decyzji. Jak powiedział Buffet „rynek akcji umożliwia transfer majątku od niecierpliwych do cierpliwych”
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~Goldman [178.37.179.*]
    Dokładnie tak jak piszesz. A Ty Graczu tylko potwierdzasz swoim wpisem, to co napisałem o Twoim toku myślenia a raczej naleciałości. Popełniasz klasyczny błąd zasiedzenia. Ostatnio taki jeden pisał na polimeksie, że zszedł z haka po trzech latach. Nie patrzył już na, to że czekają go wzrosty i nagroda za cierpliwość. Jemu wystarczyło odzyskanie kasy. Ech inwestory...ja nie lepszy hehe
    Dodam tylko, że mamy utworzoną 6 miesięczną formację spodka i to jest jedna z najsilniejszych formacji wzrostowych.
    Oczywiście, że trzeba mieć plan wejścia jak i wyjścia. Ja mój plan wyjścia właśnie zrewidowałem wskaźnikami bardzo dobrymi jak i formacją jaką mamy. Tym też, że mamy dobry czas dla branży. Czas pokarze kto miał rację.
    Pozdro panowie.

• Re: HeliovAtlanta Autor: ~FanHelio [5.173.250.*]
    Jeśli dodać do tego o czym piszesz silny impuls fundamentalny (bardzo duży skok zysku netto) to faktycznie może nam się pionowe wybicie ze spodka zmaterializowac :)
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~HellYo [46.204.48.*]
    Ja tam się ustawiam z PKC dzisiaj rano bo myślę, że rajd się tu rozpoczął i biada temu kto nie wsiada:) pozdrawiam cierpliwych!
  • Re: HeliovAtlanta Autor: ~timdim [217.28.149.*]
    To poszalałeś z zakupami z samego rana PKC. ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [185.236.200.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [84.17.59.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
HELIO 0,00% 42,30 2026-03-31 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.