Na spółce niewiele się dzieje. Obroty cieniutkie. To może frustrować. Moje prywatne zdanie jest takie, że jeżeli wyniki w kolejnych kwartałach będą podobne do dwóch poprzednich, godziwa wycena akcji to 40 zł. Aktualnie nie ma podstaw do pozbywania się tego papieru. Jeżeli ktoś potrafi być cierpliwy na pewno sporo zarobi. Życzę wszystkim giełdowym braciom samych zysków w 2021r.
Może być. Ja mam takie wrażenie, że spółka nie została jeszcze zauważona przez odpowiednią liczbę ludzi. Jestem pewny, że odpali. Taka perła musi odpalić. Dobrym zapalnikiem byłaby dywidenda. Ja kupiłem w ramach portfela IKE na 3 do 5 lat i spokojnie czekam. Pozdro.
Pewnie tak. Zgodzimy się, że płynność jest bardzo ważna i w tym przypadku pozostawia wiele do życzenia. Jednak to będzie działać także w drugą stronę. Załóżmy, że firma będzie kręcić coraz lepsze wyniki. Ci, którzy będą chcieli nabyć papier przy ograniczonej podaży będą musieli powodować wzrosty o 3-5% na sesji. Gdyby dodatkowo padła informacja o dywidendzie spółka stanie się obiektem pożądania. Taki scenariusz jest prawdopodobny. Wtedy będzie miło. Na dzień dzisiejszy spółka nie daje żadnych powodów żeby pozbywać się akcji. Pozdro.
Wszystko zgodnie z planem. W mojej opinii jedziemy na 40 zł. Byle nie za szybko, lepiej małą łyżką do syta. Spółka wyraźnie rozpoczęła trend wzrostowy.18 marca wyniki za czwarty kwartał. Ci, którzy w odpowiednim czasie wyłapali tą okazję będą mieli powody do zadowolenia. Tego życzę wszystkim posiadaczom akcji.
Widzę Bodek, że masz akcje i kibicujesz wzrostom. Czytać każdy potrafi, a z raportów jednoznacznie wynika, że spółka jest mocno niedowartościowana. Bądź zatem spokojny i cierpliwy bo kierunek może być tylko jeden. Ja czekam na sesje kiedy na szerokim rynku będzie lała się krew. W takich sytuacjach przekonamy się kto pływał nago. Jeżeli wtedy mimo wszystko ludzie nie będą chcieli oddawać papieru, spółka pokaże moc. To będzie przysłowiowa kropka nad i. Utwierdzi posiadaczy akcji o słuszności podjętych decyzji. Pozdro.
Witaj Janek. Rozumiem Twoje wątpliwości. Już wcześniej pisałem, że chciałoby się lepszej płynności. Jednak jest to spółka z New Connect i jest jak jest. Bankier podaje, że średni, dzienny wolumen z ostatnich 6 miesięcy to 670 akcji, więc nie tak źle. Oczywiście jeżeli chciałbyś sprzedać 10 tys. na jednej sesji to pewnie byłby problem. Ja podchodzę do tego tak: mam coś bardzo dobrego czego nie chcę sprzedać. Jeżeli ktoś chce to ode mnie kupić musi zaproponować super cenę. Nie mam wątpliwości, że w najbliższym okresie będzie więcej chętnych do zakupu niż sprzedaży. Jeżeli jednak nie jesteś przekonany do spółki to po prostu nie kupuj. Pozdro.
Warto trzymać długoterminowy kolejne raporty powinny być coraz lepsze.poza tym spółka tania a trend wzrostowy dopiero się zaczal.zakopac i czytać raporty
Hejka. Wolałbym żeby to nie byli spekulanci, a ci którzy kupują wartość. Wtedy o spokojne, stabilne wzrosty możemy być spokojni. Trzeba także cały czas mieć w głowie to co mówi Warren Buffett : "Inwestuj w wartość i pamiętaj że na giełdzie kapitał płynie od aktywnych do cierpliwych". Pozdro.
Myślę że 4 kwartał będzie rekordowy. Już nie muszę mówić jaka będzie różnica między 4kwartalem 2019 a 2020r.przepasc.Wtedy zapewne kolejni gracze zaczną interesować się spoleczka ale kurs powinien już być wtedy powyżej 20zl.mamy jeszcze 1 kwartał 2021r.ktory będzie z ogromną różnica zysku netto. Wskaźniki powinny być cały czas niskie a kurs pomału do góry
Pandemia wpłynęła na spektakularną poprawę wyników. Drugi i trzeci kwartał 2020 robią wrażenie jeśli chodzi o generowane zyski. Praca zdalna, nauka zdalna, przeniesienie wielu spraw z życia w realu do sieci pozwoliły spółce rozwinąć skrzydła. Przypomnę, że firma prowadzi swoją działalność w oparciu o technologię Microsoft. Jest najwyżej ocenianym polskim parterem giganta z USA , a także numerem 1 spośród kilkuset partnerów Microsoftu w Europie Środkowej. Czekamy z niecierpliwością na wyniki za 4 kwartał.