Przy tych poziomach spokojnie można wejść z kwotą, której nie boję się stracić. Stosunek ryzyka do potencjalnych zysków jest bardzo zachęcający po takich spadkach. Kiedyś będziecie opowiadać o tym jak kupiliście Aquatech poniżej 4 zł. Zaś inni po pijaku w barach będą płakać barmanowi że nie kupili...
to KUPUJ - na co czekasz ??? banki dają ujemne kredyty - nic tylko brać i łądować w firmę, która a. ma wniosek do sądu o ogłoszenie bankructwa b. wypowiedzianą umowe najmu terenu, na której stoi fabryka c. układ ratalny z ZUS d. szuka kapitału i próbuje zwiększyć kilkakrotnie ilość akcji
to juz wolę czapkę z DASZKIEM na rozgrzany łep założyć by mnie nie zawiało
Dziękuję, wasze komentarze tylko utwierdziły mnie w słuszności wrzucenia tutaj ułamka kapitału. Ten sam negatywny trolling jak ze zdartej płyty. Świetny sygnał do zakupu. Na kryptowalutach też mi się to dobrze sprawdza. Za każdym razem gdy piszą że BTC jest skończone, to ładuję trochę do portfela by potem zarobić kilkaset procent. Podobnie zresztą z innymi aktywami. Dziękuję za feedback :)
10 zł to była smieszna wycena. Spółka przechodzi trudny czas, ale realnie może generować 3-4 m zysku rocznie, dlatego tak Beacie i Wojtkowi żal zad ściska. Po prostu Wojtek spartolił sprawę. Inwestorzy lubią 1000% ...