Obstawiam Saule Technologies lub Ekipa S.A. z Frizem. Z. Lasek jest na razie p.o. Prezesa Zarządu, jako że jest jednocześnie głównym udziałowcem i Prezesem Zarządu Minutor Energia, to widzę tu bardziej to pierwsze. Jedno jest pewne, nie po to wzięli tyle akcji żeby teraz sypać po 20 tys. sztuk dziennie na coraz niższych poziomach, bo po paru dniach już nie będzie komu sypać:P
Daj panie bobrze takie info. Raptusy kąpane w gorącej wodzie i najsłabsze nerwowo leszcze zostały koncertowo wytrzepane z papieru ostatnimi dniami i można jechać z koksem. Pierwszy przystanek to cena z debiutu, no chyba że tu rzeczywiście wchodzi Saule, to dwa dni wisimy na widłach.
Pisałem o tym wczoraj to leszcze które sprzedały pisały o 1 zł już eh gdzie są dziś te kundle ? Pochowane ! Czekać na info bo wzrosty dopiero się tutaj zaczynają!
Przecież wielonickowy typek z IP 85.193.243, to jeden z największych bankierowych czopów i mondziołów na Bankierze. Jego rady można śmiało traktować na odwrót, a rzygał tu ostatnimi dniami wątkami spadkowymi spod kilku nicków.
Mamy juz coming out w przypadku movie games I kkherbal: espi + wywiad https://m.youtube.com/watch?v=_ruyMd0AK68
Czekamy na podobne info w przypadku vabuna!
Chyba sobie jeszcze dokupie pakiecik...
Oczywiście że tak sądzę że na dniach pojawi się info wystarczy spokojnie czekać a jak wiemy kiedy pojawi się oficjalnie info wiaodmo co będzie się działo ! Pisałem o tym żeby nie słuchać trolllii naganiaczy którzy sprzedali po 1 zł i wyją tutaj spod wielu nicków aby tylko przykryć merytoryczne wątki i na temat .Powiem krótko czekać i obserwować Espi bo gra dopiero się tutaj zacznie !
Dokładnie niech oddaje naganiacz kolejny jak ci którzy pisali tutaj przez całe święta o 1 zł !! Pisałem czekać spokojnie bo wzrosty dopiero tutaj się zaczną ...........Dziś mamy info Pan Górski nabył akcje Vabuna i ma już ponad 40 % akcji ! A więc czekać teraz spokojnie na info kto wchodzi ! Info powinno się pojawić na dniach obserwować Espi .