profesor Borowski w swojej analizie powiedział że jak kurs przebije 5.40 zł to dalej wzrośnie do prawie 10 zł a obecnie wychodzimy z podwójnego dna z zasięgiem na wspomniane 5.40 zł
Dnia 2021-01-04 o godz. 14:15 ~Makler napisał(a): > Analiza profesora Borowskiego jest bardzo trafiona papier solidny o niesamowicie mocnych fundamentach i super perspektywach na 2021 rok
HAHAAHHHHAAAAAAAAAaaaaaaaa A ten prof. Borkowski to jaki ma nick ??? ten sam co Makler i PoławiaczPereł [5.173.216.*] PoławiaczePereł [5.173.216.*] 2021-01-04 14:10
Że też WIELKI specjalista cmpunk od wyłapywania tego typu "nieścisłości" na to nie wpadł ,.... a może wszyscy razem CM , prof. borkowski , makler i połwiacz piją z jednego kubka KAKAO ??????
Teraz to już pieporzysz trzy po trzy. Mimo ze wisze na duzym haku, to niecierpie takiego durnego naganiania. Sprzedaż za kilka procent wyzej i znikniesz, tak jak wielu naganiaczy powyzej 4zł
A Ty jak nie możesz tego przeżyć. Skoro zainwestowales w sanwil czytając to forum, to lepiej sprzedaj co masz i szanuj pieniądz i daj sobie spokój z gpw.
Dnia 2021-01-04 o godz. 15:36 ~Grucha napisał(a): > A Ty jak nie możesz tego przeżyć. Skoro zainwestowales w sanwil czytając to forum, to lepiej sprzedaj co masz i szanuj pieniądz i daj sobie spokój z gpw.
A ty co znowu obrońca tepych naganiaczy? Jeszcze niedawno sam w drugą strone pisaleś. Nie zainwestowalem w sanwil czytając to forum
Dnia 2021-01-04 o godz. 15:51 ~investor napisał(a): > mało optymizmu na walorku świadczy że wzrost będzie bardzo przyjemny
Dnia 2021-01-04 o godz. 14:15 ~Makler napisał(a): > Analiza profesora Borowskiego jest bardzo trafiona papier solidny o niesamowicie mocnych fundamentach i super perspektywach na 2021 rok
HAHAAHHHHAAAAAAAAAaaaaaaaa A ten prof. Borkowski to jaki ma nick ??? ten sam co Makler i PoławiaczPereł [5.173.216.*] PoławiaczePereł [5.173.216.*] 2021-01-04 14:10
Że też WIELKI specjalista cmpunk od wyłapywania tego typu "nieścisłości" na to nie wpadł ,.... a może wszyscy razem CM , prof. borkowski , makler i połwiacz piją z jednego kubka KAKAO ??????
a w końcówce jeszcze i "inwestor" [5.173.216.*] się objawił cmpunk pij szybciutko bo zabraknie dla ciebie i pusty kubek będziesz lizał
Dnia 2021-01-04 o godz. 16:02 ~scettino napisał(a): > Dnia 2021-01-04 o godz. 15:51 ~investor napisał(a): > > mało optymizmu na walorku świadczy że wzrost będzie bardzo przyjemny > > Dnia 2021-01-04 o godz. 14:15 ~Makler napisał(a): > > Analiza profesora Borowskiego jest bardzo trafiona papier solidny o niesamowicie mocnych fundamentach i super perspektywach na 2021 rok > > HAHAAHHHHAAAAAAAAAaaaaaaaa > A ten prof. Borkowski to jaki ma nick ??? > ten sam co Makler i PoławiaczPereł [5.173.216.*] > PoławiaczePereł [5.173.216.*] 2021-01-04 14:10 > > Że też WIELKI specjalista cmpunk od wyłapywania tego typu "nieścisłości" na to nie wpadł ,.... > a może wszyscy razem CM , prof. borkowski , makler i połwiacz piją z jednego kubka KAKAO ?????? > > a w końcówce jeszcze i "inwestor" [5.173.216.*] się objawił > cmpunk pij szybciutko bo zabraknie dla ciebie i pusty kubek będziesz lizał
Scett,musisz powrócić do swojego dawnego nicka "cienki leszczyk",to odzwierciedla twoje ego :-). I co z trafieniem? Miało być na czerwono dzisiaj :-). Oczywiście zaliczysz to sobie jako sukces,95% przewidywalności.
Dnia 2021-01-04 o godz. 16:48 cmpunk napisał(a): > Dnia 2021-01-04 o godz. 16:02 ~scettino napisał(a): > > Dnia 2021-01-04 o godz. 15:51 ~investor napisał(a): > > > mało optymizmu na walorku świadczy że wzrost będzie bardzo przyjemny > > > > Dnia 2021-01-04 o godz. 14:15 ~Makler napisał(a): > > > Analiza profesora Borowskiego jest bardzo trafiona papier solidny o niesamowicie mocnych fundamentach i super perspektywach na 2021 rok > > > > HAHAAHHHHAAAAAAAAAaaaaaaaa > > A ten prof. Borkowski to jaki ma nick ??? > > ten sam co Makler i PoławiaczPereł [5.173.216.*] > > PoławiaczePereł [5.173.216.*] 2021-01-04 14:10 > > > > Że też WIELKI specjalista cmpunk od wyłapywania tego typu "nieścisłości" na to nie wpadł ,.... > > a może wszyscy razem CM , prof. borkowski , makler i połwiacz piją z jednego kubka KAKAO ?????? > > > > a w końcówce jeszcze i "inwestor" [5.173.216.*] się objawił > > cmpunk pij szybciutko bo zabraknie dla ciebie i pusty kubek będziesz lizał > > Scett,musisz powrócić do swojego dawnego nicka "cienki leszczyk",to odzwierciedla twoje ego :-). I co z trafieniem? Miało być na czerwono dzisiaj :-). Oczywiście zaliczysz to sobie jako sukces,95% przewidywalności.
Ja jestem bardzo spokojny jeśli chodzi o kurs snw ,.... jak widać podbitki tj. kolejne wybicia coraz słabsze , a dołki coraz głębsze i tak już od ,..... 5,xx zł 1-2 sesje "wzrostowe" jak np. dziś o aż !!!! całe 8 gr i później tydzień (5-6 sesji) spadków ,....
czekam z nadzieja na wzrost- jestem już zmęczony i znudzony tą spółką:) wyniki super, a kurs nie rośnie... wiszę na 3.69 i mam nadzieje, że doczekam chociaż 4zł wtedy od razu sprzedaje i uciekam na upatrzoną jakiś czas temu perełkę, na której wreszcie porządnie zarobie :P warto teraz uśrednić, żeby szybciej wyjść na zero? kasy trochę mam, ale tak długo tu już zerkam, że po prostu nie mam pewności, że starczy mi życia doczekać tych 4zł :P