• Emisja akcji serii E Autor: ~albert_invest [185.70.180.*]
    kto ma już akcje na rachunku maklerskim?
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~Toms [37.225.45.*]
    Ja jeszcze nie
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~investor_jr [185.70.180.*]
    Najpierw powinna pojawić sie uchwała GPW
    https://newconnect.pl/uchwaly

• Re: Emisja akcji serii E Autor: ~Jj [80.238.108.*]
    Te jebaki z tego bieda moonlita. Nasze akcje chyba dyliżansem jado. Co za bieda spółka
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~Yy [80.238.108.*]
    Nie ma i dlufo nie będzie bo to leszcze Kapiszony i biedaki. Jak tylko będę mógł oddam za pół darmo to gunwo
    Nareszcie:
    https://newconnect.pl/uchwaly?ph_main_01_start=show&ph_main_01_cmn_id=17614&title=MOONLIT+(Uchwa%C5%82a+Nr+102/2021)
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~akcjonariusz [148.81.200.*]
    Dzisiejszy komunikat spółki dla jednych ma pozytywną wymowę, dla innych kiepawą. Pytanie, jak zareaguje rynek? Jaka będzie wypadkowa nastrojów?
    http://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/38381396,moonlit-sa-2-2021-termin-zakonczenia-glownych-prac-produkcyjnych-oraz-przewidywany-maksymalny-termin-premiery-gry-model-builder
    https://www.stockwatch.pl/wiadomosci/premiera-model-builder-od-moonlit-w-trzecim-kwartale-2021-r,akcje,285346
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~MB [94.254.160.*]
    Dobrze wiedzieć co się dzieje w spółce. Zdcydowanie wolę aby gra była dopracowana anizeli mieliby wypuścić jakiś szaj.
    kolego to temat o emisji serii E - akcje będą dopracowane z cała pewnościa :-)
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~Hacker [192.166.202.*]
    Jak tylko przydzielą, to wywalam ten syf. Zapamiętajcie moje słowa - ostatnio gasi światło.
    potrafie zrozumiec twoje wku.... nie rzeczywiście przydział akcji trwał za długo ale chyba to nie wina spółki a urzędów (sąd, kdpw, gpw)
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~albert_invest [185.70.180.*]
    @Hecker
    jeśli Ty jesteś tym inwestorem co wział 260k akcji w emisji to lepiej sprobój się dogadać się z Playwayem na pakietówke bo waląc w rynek zwalisz kurs i średnia wyjścia pewnie bedziesz miał poniżej 3PLN
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~akcjonariusz [78.11.180.*]
    To nie może być on. Ktoś taki zajmuje się poważnym biznesem by mieć np. 10% kapitału na takie zakupy i nie traci czasu na pisanie na forum. Tym bardziej dziwne pisanie. I jeszcze najważniejsze, jak sądzę: ktoś kto wykłada 1,3 mln PLN (nawet jeśli to zaledwie 10% tego co posiada) na taki zakup, nie czyni tego nie przemyślanie bez głębokiej analizy zysku/straty w związku z projektem w który inwestuje.
    Podejrzewam, że to sfrustrowany spekulant, który przejechał się, bo odleciała mu wizja szybkiego spekulacyjnego zysku.
    Nie rozumiem, po jaką .... wchodzą w ten niepłynny papier spekulanci? Na chwilę obecną to papier czysto inwestycyjny pod dwie koncepcje gier, z długim odroczeniem terminu realizacji.
    A jeszcze z innej strony, co się przejmujesz ewentualnym spadkiem na 3 PLN? Ja osobiście jeszcze bym się solidnie obkupił, ale mogę tylko pomarzyć :-)
    W piątek 12-ego pierwszy dzień notowań serii E
    https://newconnect.pl/uchwaly-zarzadu?cmn_id=17626&title=MOONLIT+(Uchwa%C5%82a+Nr+121/2021)&ph_main_01_start=show
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: adameczek133 [89.64.58.*]
    Wiszę i kwiczę na haku. Ale kupowałem przecież pod premierę Modela . Więc wszystko idzie zgodnie z planem. Przed premiera myślę że będzie 100% zysku zarobione. Cierpliwie czekać pozostało bo nawet wyjść nie ma żeby nie uwalić kursu. Ale w długim terminie fajna spółka da zarobić...)
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~Stary_Gracz [185.70.180.*]
    Widze po kursie ze wszyscy sie boją wprowadzanych 12 lutego do obrotu akcji serii E ale przecież one były kupowane po 5 PLN.

• Re: Emisja akcji serii E Autor: ~Tr [154.185.236.*]
    Macie już akcje E na rachunku czy pokażą się dopiero w dniu rozpoczęcia obrotu?
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~albert_invest [185.70.180.*]
    nie mamy akcji przynajmniej na tą chwilę
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~ivi [89.64.74.*]
    No widać było jak się boją dzisiaj. Arkusz S jest dziurawy jak sito i uruchomienie jakiegokolwiek popytu podbiło kurs ponad 10%
    Seria E jest już w obrocie?
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: adameczek133 [89.64.58.*]
    Brawo sprzedawać ale ja już nie kupię wystarczy mi już -20%. Trzymam jak będę miał 100% zysku albo wyżej...)
  • Re: Emisja akcji serii E Autor: ~akcjonariusz [78.11.180.*]
    No jak nic seria E musiała wejść do obrotu, wnioskuję jak patrzę na wczorajsze transakcje i portfel zleceń S. Kupili nie wiedząc po co i teraz, jak mi się zdaje, wywalają ze stratą. Ewidentnie nie kupowali w celach inwestycyjnych, lecz by szybko odsprzedać z zyskiem, a tu d...a. Mam poczucie, że ktoś ich pięknie wyczuł i wyrolował, zdołował kurs przed inauguracją notowań i upuścił ich krwi. I to jest właśnie tak, gdy mało świadoma, ale chciwa ulica kupuje... Nie miałem nadziei, ale może jednak spełni się moje marzenie.
    A na stronie Model Buildera na FB, informacja o, jak wnioskuję, nowej współpracy przy produkcji i marketingu.
[x]
MOONLIT 0,00% 0,38 2026-03-25 15:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.