tez mialem ponad 100% zysku, ale chciałem trzymac na długi termin, krętacz-prezes-oszust zamydlił oczy nie tylko mi...karma wraca, niebawem Babina bedzie się mydlić wiadomo gdzie :)))
Też miałem ponad 150% zysku. I miałem już mieszkanie na horyzoncie. Zabrakło paru kliknięć. Nie sprzedałem. Miałem zamysł że spokojnie sprzedam jak będzie spadać. Najwyżej mniej zarobie. Na spokojnie. Po zawieszeniu i tego typu perypetiach sprzedałem z mega minusem. Taki plus że po 17. Nie pytajcie ile to oszczędzonych pieniędzy poszło w błoto. Do końca życia mogę zapomnieć o swoim lokum. Wynajem utrzymanie rodziny itd. Wszystko by wyszło zgodnie z planem gdyby nie zawiesili przez chytrość rodziny B. Pozdrawiam
Dnia 2021-01-05 o godz. 19:24 ~Michałek napisał(a): > Kolego hazard najczęściej tak się kończy
jaki hazdard chłopie ? hazard to maszyny a giełda powinna być bezpieczna od takich sytuacji natomiast jesli sie juz wydarzą to służby powinny szybko reagować a nie że gość se chodzi wolno i wszyskim śmieje w ryj.
Dlaczego mozna? To ze pojdzie do więzienia kwestia czasu, można to się zesra** w majty, a nie zniekształcac celowo sprawozdania finansowe, podawać nieprawdziwe informacje itd. Lista zarzutów jest długa. Dla takich kretaczy jest tylko 1 miejsce, posiedzi kilka lat i bedzie mial czas na przemyślenia
Obawiam się że nic mu nie zrobią. Jak by paru polityków umoczyło to coś by się zadziało. A kto będzie sobie gitare zawracał szarymi ludzmi. Sprawiedliwości na świecie nigdy nie było i nie będzie. Można zapomnieć o tym temacie