Dnia 2021-01-02 o godz. 12:02 ~Larry napisał(a): > Do czasu ujawnienia szczegółów.
Dokładnie...i ja chciałbym tylko zaznaczyć, że z wielkim prawdopodobieństwembędzie tutaj odwrotne przejęcie i Saule Technologies. Jest to moja prywatna opinia, przypuszczenie i proszę się nią nie sugerować. Według mnie wszystko na to wskazuje....konkretne daty przejęcia akcji, walnego, podpisana umowa z biegłym rewidentem, zakończenie roku 2020, wyczyszczenie spółki z długów ew. , wyłączenie obecnej działalności spółki i jej sprzedaż za 1,4 mln. To wszystko powyżej sugeruje nowy, poważny biznes, a komunikat jest bardzo starannie przygotowany i nie ma tutaj przypadku, wszak Saule ma podpisaną umowę z JRH na wprowadzenie ich na NC. Do tego przejmowane jest prawie 90% akcji a ma to ważne znaczenie.
Dnia 2021-01-03 o godz. 17:34 ~Pytanie napisał(a): > Co ma Alda do JHR. Nie manipuluj bo źle się to dla Ciebie skończy. > KNF wypuści swoich siepaczy.
Umiesz czytać????? To czytaj: Saule ma podpisaną umowę z JRH na wprowadzenie ich na NC. I nie strasz mnie .....To jest wszystko.....Prawdopodobnie..... Po to jest to forum......do wyrażania własnych opinii....Ogarnij się..... Radzę kupować, a nie czaić się i myśleć , że spadnie to sobie kupisz.....
Ja tylko wkleję Akcjonariat......i spójrzcie sobie w Zmiany Akcjonariatu........ i wywnioskujcie sobie jaka tam jest ?/ była? spółka ...Dwóch znanych biznesmenów?
Dnia 2021-01-05 o godz. 12:36 ~aa napisał(a): > Dużo gatki mało czynu hihi
Kolega sobie sprawdzi w Zmianach Akcjonariatu w poniższym linku, kto jeszcze może mieć akcje ??? Przypadek?? Myślę, że nie..... https://www.bankier.pl/gielda/notowania/new-connect/ALDA/akcjonariat