Czasami się uda, czasami nie, taka giełda, ale też czasami warto dogonić i wsiąść wyżej jeżeli jest potencjał, tak jak mnie się udało na kkh dogonić po 1,30 i opędzlować po 1,80.
Dnia 2020-12-30 o godz. 16:19 ~wypłosz napisał(a): > Dnia 2020-12-30 o godz. 15:27 ~Krzyś napisał(a): > > Stoi czeka po 576 czemu nie bierzesz? > > No fajnie sprzedałem średnio po 0,48a mam teraz tyle płacić.Myślałem,że na koniec roku solidnie spadnie i sobie odkupię.jeszcze to głupie info.
no widzisz a ja cały czas dokupowałem w przedziale 46-48 i ostatni pakiet po 55 więc pewnie od Ciebie również. Na moje już nie spadnie, ale to giełda a nie koncert życzeń, jak będzie zobaczymy. Obstawiałem koniec roku w przedziale 60-70, więc trochę przeszacowałem ale obserwując jak to się trzyma i praktycznie brak podaży na tym poziomie to można rzec, że wkraczamy w Nowy Rok z dobrymi nastrojami, przynajmniej ci co mają. Szczęśliwego Nowego Roku :)
muszę Panowie powiedzieć, że miło było spędzić miniony rok w Waszym towarzystwie :). Z niektórymi zaliczyłem dwie trafione inwestycje :). A tak poza tym to wątek Bizka, poza małymi wyjątkami, stoi na naprawdę przyzwoitym poziomie