• Pakiet 1010 Autor: ~Tomi [31.0.83.*]
    Ktoś ładnie się bawi. Pakiet 1010 jest sprzedawany co ok 5 min do końca sesji takim tempem sprzeda blisko 100 k. Co o tym sądzicie ? Rezon jesteś ciągle optymistą co do VAR?
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~Reznor [89.64.122.*]
    Nie patrze na pojedyncze sesje i nie one rozstrzygają o przyszłości spolki, pytasz czy pozostaje optymistą tak, ale nie mam nadzieji na wzrosty, tylko widzę projekty i pomysl slolki na siebie. Masz okazję i kapital to zbieraj poniżej 2,xx. Przejrzyj prezentacje ostatnia lub wysłuchaj na YouTube ostatniej konfy to kilka odpowiedzi tam znajdziesz. Pamiętaj, że Var to tylko jedna z wielu spółek w moim portfelu wiec mam rozproszone ryzyko i mam czas
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~Scpf [46.204.50.*]
    Resort, ale czy prezes powiedział że będzie miał kapitał na wydanie tych gier bez dotacji lub emisji akcji? Kolejna emisja praktycznie zabije kurs , już teraz nie mogą ogarnąć płynności
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~Ruchanienagrubo [5.173.64.*]
    Prezes stwierdził, że ma inne pomysły na finansowanie gier niż emisja.
    Prośba zapoznajcie się z materiałami najpierw, a później możemy dyskutować. Wszystko do tej pory jest znane, jak puszczą infa o trailerze lub inne to kurs będzie szedł w drugą stronę i nikt nie będzie się pytał dlaczego rośnie. Mozliwe, ze czesc grała pod dotacje, ale jak wszyscy wiemy z ESPI, byc może dzieki Wersowi, który o to pytał- opublikowano info, że NCBiR przedłuża okres na odpowiedź na protest. Dodatkowo dzisiaj poszło info juz z NCBiR O tym, co też się dowiedzieliśmy od prezesa tu na forum jeszcze eprzed świtami, ze rusza kolejny nabór i się potwierdziło. Trochę cierpliwości Panowie.
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~turbo_riziko [83.6.180.*]
    czy wy naprawdę macie jeszcze nadzieję na dotację czy tylko tak skeczujecie ?
    Nie mam, ale jest zlozony protest, a kolejny nabor juz niedługo, wiec jesli wiesz, że nie chwyci to daj znać. Skoro nie otrzymali oficjalnie informacji to tez nie moża stwierdzić, że jej nie będzie
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~wers [89.64.86.*]
    Mimo że nie ufam prezesowi tej spółki, i sama spółka mnie równie mocno rozczarowała, to uważam że koniec końców otrzymają te pieniądze. Jak nie z tej ścieżki dla Mazowsza w styczniu, to z innej.
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~Remi [46.169.76.*]
    A ja mimo że się nie znam to widok sprzedawanych pakietów 1010 co 5min nie napawa mnie optymizmem. Co prawda dokupiłem teraz bo cena wydaje się dobra ale niesmak pozostaje
    Nie wiem po co kupujesz akcje po których ci się odbija :).
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~HiperBessaMCI [46.204.50.*]
    Ktoś jest w ewakuacji, ja nic nie łapie, spadający nóż
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~turbo_riziko [83.6.180.*]
    POTWIERDZAM !!!
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~Ruchanienagrubo [5.173.64.*]
    Spokojnie... Bez paniki
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~Świadomy [188.146.161.*]
    To nowi inwestorzy panikują. Większość starych siedzi cicho.
    Dla wszystkich nowych inwestorów polecam wypowiedź Prezesa w sesji pytań i odpowiedzi. Naprawdę nie jest trudno zadać tam pytanie. Mimo wszystko Pan Łukasz Rosiński, jak powiedział jeden z inwestorów tutaj posypał głowę popiołem, zrozumiał błędy i chce się na nich uczyć. Dla mnie to też trochę mówi o nim jako prezesie.
    Jednocześnie w jednym z wywiadów powiedział Prezes, że gra będzie po prostu okrojona i bez dotacji sobie poradzą.
    Jak również w pytaniach i odpowiedziach, sam zadałem pytanie o emisję nowych akcji. Wystarczy poczytać ten wątek.

Jako, że jutro giełdy nie ma, już dzisiaj złożę Wam życzenia noworocznego. By ten rok 2021 był lepszy i bardziej zyskowny dla każdego z nas i byśmy się nie dali Covidowi.
    Właśnie odpowiedziałem Panu Prezesowi.
    No...szczerze do bólu :))) az przestałem grac w CP2077... Przy okazji Wers pierwsza S-ka otwarta i zamknięta w dniu dzisiejszym na WIG20, narazie testowałem czy dobrze oceniam ruch korekcyjny na rynku no i mannn trakcja :)))) Ale tym wpisem U make my day...
    A daj spokój. Ileż można. Trzy lata tu siedzę, i nic z tego nie wynika. A ten znowu kolorowe bąki puszcza i jeszcze kolegowac się chce. Ja mam już kolegów, a prezesa spółki chciałbym mieć za co szanować.

Co do korekty na spx, to z fal Elliota mi wynika jeszcze jedna podbitka do 3800-3830 i potem zwała.(jeśli zaufać technice). Zobaczymy. Jeszcze shortow nie otworzyłem.

Co do trakcji, to ja wywalam w przedziale 2.50-2.60. Nie sądziłem że tak szybko ruszy. Fajnie :).

Trzymasz clc, czy się skrócieś?
    50% pakietu sprzedałem, ten otwarty dużo niżej trzymam, bo nie wiedzę zagrożenia spadku do ok 10 PLN. Z wig20 juz rano bylo slabo HSI prawie +2% a tu na spory minus, wiec na próbę otworzyłem i jednak ok. Zapewne będzie korekta prosta ruchu spadkowego w poniedziałek, wiec sprzedałem. Narazie surowce mam cały czas, a S-ki jak juz to WIG20 i DAX, sp500 jesli faktycznie zacznie się mocny spadek zapakuje
    Spadku do 10zl nie widzę. Ale jakby dobrze lunęło to 30 może zahaczyc. Póki co to pieśń przyszłości, za dużo wiary na forum widzę :). Jak zaczną pisać że to całkowity śmieć, to się dokupi :). Mam ten cdr, i to mi się w ten cały scenariusz ładnie wplata., zobaczymy. Zdrówko.
  • Re: Pakiet 1010 Autor: ~izdek [87.239.222.*]
    Problem taki ze część osób uznało ze pierwsza gra studia będzie większym hitem niż wszystko na to wskazywało choć nie każdy chciał to dostrzec. Bieżący rok to pokłosie tej premiery, a prezentacja Gigantów była tylko dopełnieniem. Pytanie czy to wszystko to wina spółki i prezesa czy ich samych i nierealistycznych oczekiwań? Zaczną coś pokazywać to gra na kursie zacznie się na nowo.
[x]
VARSAV 1,11% 0,55 2025-10-03 16:47:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.