Po nowym roku pewnie komunikaty o inkubatorze biznesu i "Biotech Lab", no i jedziem z koksem na nowe szczyty. Dlatego tak zbierali garściami i wszystko co stało do złotówki nosem wciągali.
Zapomnij o inkubatorach, labach, prostych itd. Jak będzie połączenie to tylko biznes O2T tu będzie. Reszta pewnie pójdzie do jakiejś spółki z o.o. na boku(dla KD,MJ czy AB) i tu to będzie tylko wydmucha z miejscem dla O2T na NC. Tak się to zawsze odbywa.
A jeśli się mylisz, to grzecznie nam to odszczekasz? Pożyjemy, zobaczymy. Miało się zacząć dziać na przełomie roku, tak jak było powiedziane na czacie inwestorskim, no i się dzieje. Myślę, że to nie jedyny as w rękawie. Spółki IT mogą być czarnym koniem 2021 roku obok OZE.
Chciałbym się mylić. Ale popatrz sobie na wszystkie spółki, które łączyli. Wszędzie tak było. Ja mogę najwyżej wtedy przyznać, że się myliłem ale jak ty wolisz szczekać to szczekaj Swoją drogą twoje komentarze są strasznie prymitywne, jeśli ktoś nie wypowiada się po twoje myśl..
Myślę że nie ma co gdybać. Mam nadzieje jednak ze to wszystko ruszy i międzyczasie kupią tez udziały w prostej giełdzie (moim zdaniem ona w przyszłym roku mocno ruszy). Jeśli pójdą droga połączenia jak h4f to pamiętajcie że do połączenia będą wyceniących obie spółki, wiec wszytko jest możliwe ale myślę jednak ze jwa mocno do tego czasu się rozwinie aby jak najwięcej na tym skorzystać. Jak bedzie-zobaczymy
Nie kłóćcie się panowie, wszystko będzie jasne w ciągu 48 godzin, a wiecie czemu? Do 31 grudnia H4F ma podpisać z Mennicą umowę na stworzenie systemu do sprzedaży i obrotu złotem pod szyldem Prostej Giełdy. Jeśli tak się stanie, to zapewne JWA zostanie operatorem płatności w tym przedsięwzięciu. Jeśli nici z umowy, to chyba rzeczywiście będzie można włożyć między bajki wszystkie te opowieści o prostej giełdzie, inkubatorach i wspierajmysiach:P Jako uczestnik wszystkich czatów z Prezesami jakie były od maja, czekam cierpliwie na realizację zapowiedzi i zobaczymy kto ma rację.
Miałem wątpliwości i obawiałem się, że tak będzie i dlatego sprzedawałem. Ale mam też nową emisję i na pewno trzymam kciuki za powodzenie. Niestety ja z Was najdłużej siedziałem i przerobiłem wszelakie cuda od skuberów, gier, e-recept itd poczynając. Obyśmy się nie rozczarowali po raz kolejny za te 48 godzin.
Tu dużo jest zapakowanych i już tylko czeka. A żeby rosło to ktoś musi kupować. Jutro zobaczymy czy jest komu. Niech leci nawet na 10 :)
Bubuzubu przeprosiny przyjęte. Aczkolwiek ja osobiście na obu forach jeszcze miesiace temu cię broniłem przed głupimi atakami
Strasznie prymitywne, to jest robienie do gniazda, w którym się siedziało jeszcze trzy tygodnie wcześniej. Teraz nagle wszyscy jesteśmy naiwniakami, tylko "cewek" wie, że to wał wielki i bombelki, bo już akcje sprzedał, jak się okazało za tanio. Żenada.
Nie twierdzę, że ktoś jest czy nie jest naiwniakiem. Po prostu widziałem tu wiele, może nawet za wiele "cudów". Czy za tanio czy za drogo sprzedałem, to się okaże(mam jeszcze nową emisję). Na ten moment jestem zadowolony, bo jak się ma 200-300k akcji to bym musiał dziś do 50groszy sypać.
Nie pykło z zakupem Prostej giełdy ale wykupili licencję pod projekty z inkubatora, to dobra wiadomość, może nie będzie tak źle jak ehh tutaj przewidujesz ;)