Przesadzasz, na 2.40 jest chyba już uklepane dno. Tak naprawdę wszystko zależy już od spółki i komunikacji z inwestorami. Najgorsze jest milczenie na temat bieżących stanów gier...
Ja wyszedłem, sypnąłem łącznie 50K po uśrednionym 3.02. Spółce podziękuję. Jeśli masz czas i chcesz by pieniądze zamiast w banku leżały na OVI, który ma wahania 2-3% to na pewno jest to lepsze rozwiązanie. W okolicach sierpnia 2021 ponownie przyjrzę się... o ile ta spółka nie ogłosi upadłości. Nie wygląda to wesoło - wystarczy trochę więcej się dowiedzieć i zrozumiesz moje powody. Tym co zostali życzę samych sukcesów.
Dobry człowieku :-) Możliwe że od Ciebie odkupiłem po te 3.02. Uśredniłem dzięki temu swój wkład z 5 na 4. Ale... O czym Ty piszesz? Powiedz proszę bo mi się aż gorąco zrobiło. Czy chodzi Ci o tą pożyczkę wykazaną w ostatnim raporcie, czy jeszcze o coś innego?
Zrobiłem duży research przed wejściem i ja ryzyka upadłości kompletnie nie widzę. Koleś najwidoczniej nagrania na spadki. Natomiast fakt udzielenia spółce pożyczki ze strony jej prezesa pokazuje tylko jego wiarę i zaangażowanie w projekt. Obie najbliższe gry to projekty multiplayer więc szykuje się naprawdę dobry biznes na tej spółce.