• Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie to Autor: ~Czytam [194.124.33.*]
    Dnia 2020-12-26 o godz. 19:54 ~Ta napisał(a):
    ........
    > > Złożyłem tez wniosek o zawieszenie obrotu akcjami oszustów

Dnia 2020-12-26 o godz. 17:13 ~Ta napisał(a):
    > Zawiadomienie do prokuratury już poszło na szumowine w kudłach

Dnia 2020-12-26 o godz. 20:06 ~Ta napisał(a):
    > Spokojnie
    > > Ja się skupiam na tych oszustach
    > > Już ich klienci tez dostaną informacje jak szumowiny prowadzą pseudo biznes

Sprawdźcie czy to prawda bo jeśli on kłamie to jest to celowe wprowadzanie w błąd obecnych akcjonariuszy i działanie na ich szkodę.
    Tak samo jak straszenie na różne sposoby przez @stew spadkami na 12gr czy pisaniem że ten co obecnie kupił straci w przyszłym roku.

Jak macie się zajmować spółka to zajmijcie się przy okazji tymi osobnikami czy celowo teraz działają na waszą szkodę.

Temat spółki przykrywa poczynania tych osób.

Sprawdźcie czy knf coś otrzymała, to się da, jeśli nic to znaczy że manipulują..

Byłem na 4mass w połowie roku i tam też ten sam osobnik @ta i jemu podobnizasypywali forum, rozwalając każdą dyskusję.
    Podobnie straszyli i zasmiecali forum. Gdy kurs wystrzelił zniknęli.

Takimi też trzeba się zająć, zweryfikować czy to czasem nie celowe działanie.

Zresztą widzę tu watki o 4mass piszące że on tam naganial to nie będę się powtarzać.

Piszcie i weryfikujcie czy złożył wnioski.

Zweryfikować poczynania tego @ta czy zrobil to co pisał bo teraz to on tu miesza dodatkowo widzę. Pozdro.

@ta czemu wtedy uciekłeś z 4mass tuż przed wybiciem???
    Czemu tam tak zaśmiecałeś forum a potem bez odzewu, napisz im.

• Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Działanie na szkodę jest gdy szumowina łże na czatach
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Qqq [159.69.1.*]
    Tu mowa o tobie, to ty piszesz o zawiadomieniu prokuratury, zawieszeniu notowań itp.
    Ma racje, czemu to samo robiłeś i potem uciekłeś z 4mass co tak boisz się napisać, nawet są tu na forum linki jak tam trolowales i też nie odpowiedziałeś.

Czemu nie wyjasnisz boisz się? Ciagle unikasz odpowiedzi bos trol
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Bzdury piszesz

Ja informuje co czeka kudłatą szumowine i nie odpuszczę mu
    Wiec szykuj się na zawieszenie notowań
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Hyhy [51.38.83.*]
    Dnia 2020-12-26 o godz. 22:12 ~Qqq napisał(a):
    > Tu mowa o tobie, to ty piszesz o zawiadomieniu prokuratury, zawieszeniu notowań itp.
    > > Ma racje, czemu to samo robiłeś i potem uciekłeś z 4mass co tak boisz się napisać, nawet są tu na forum linki jak tam trolowales i też nie odpowiedziałeś.
    > >
    > > Czemu nie wyjasnisz boisz się? Ciagle unikasz odpowiedzi bos trol

https://www.bankier.pl/forum/temat_ten-troll-ta-37-47-30-zal-mu-tak-ze-caly-dzien-tu-siedzi,38265409.html
    Dnia 2020-07-12 o godz. 20:15 ~Makler-ARTI napisał(a):
    > NA WSZYSTKICH WĄTKACH AŻ SIE TO SMIESZNE ZROBIŁO GIMBAZA MA WOLNE TO I WYBORY NIE MUSI ISĆ SIEDZI Z ZALU CHOCIAŻ POPISZE JAK MU ZLE Z T Ą SPÓLKĄ I NIOE PO DRODZE

https://www.bankier.pl/forum/temat_ta-ip-37-47-30,38257227.html

No co tak unikasz odpowiedzi, czemu tam trolowales, zasypujac forum tak jak tu??

Donktorej prokuratury poszlo pismo, cz to prawda że wysłałeś wniosrk o zawieszenie notowań, udowodnij jak nie jesteś oszustem???
    Czy celowo chcesz przestraszyć innych aby pouciekali bo niby notowania zawieszą i nie będą mogli sprzedać?????
    Teraz ty zaczynasz być oszustem.

Nie odpowiesz z wiadomych przyczyn, ciagle uciekasz.
    Tak jak uciekłeś na 4masz, co się boisz przyznać????

Bzdury piszesz

Kudłata szumowina nie pobuduje tego szpitala
    Gwarantuje ci to
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~wets [79.248.250.*]
    I co teraz ajtujku napiszesz w ramach zebrania?
  • I co ? Autor: ~Ta [31.60.31.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Stew [89.64.84.*]
    Buahahaha ale ubaw! Uwielbiam to forum. Już mnie straszyć zaczyna hahahaha. A może ciule poczytają najpierw regulamin tego forum? Zapamiętajcie gamonie że tutaj wyraża się swoją opinię i mogę sobie pisać co mi się podoba. W mojej opinii ten pudlowy syfblue spadnie do 12 groszy! I co mi zrobisz jeden ciulek z drugim?
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Stew [89.64.84.*]
    Dodam że Ta ma rację. Warto spróbować przedstawić odpowiednim organom sposób działania pudla. Aha! Zapomniałem że jest tu szereg akcjonariuszy zadowolonych a wręcz szczęśliwych i zachwyconych. Pudelek sobie zarobił, a akcjonariat zadowolony jest. Ja nie wiem czy to nie na zlecenie pudla takie zadowolenie przedstawiają na forum. Bo chyba nikt normalny taki nie byłby tępy.
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Ta [37.47.22.*]
    Oni nie myślą

Szumowina mówi robię emisje na 10 mln pln a oni zadowoleni bo na projekty

Jakie projekty kiedykolwiek tej szumowinie 10 mln przychodów dały ?
    Ja mam wrażenie że oni piszą tak na zlecenie tej firmy dbajacej o PR spółki pudla.
    I sami nie posiadają nawet jednej akcji to chętnie naganiają na kupno by ktoś inny stracił. Spotkałem się z takim mechanizmem. Od tego są spółki biorące pieniądze za dbanie o dobre imię spółki i naganianie na nią. Teraz zrozumiałe o co chodzi z trollami. Dlatego zaczynają straszyć bo marne efekty przynosi ich naganianie bo sfrustrowani akcjonariusze i sympatycy prawdę piszą.
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Ta [37.47.22.*]
    Szumowina kupil za drobne telesyf
    Bo potrzebuje pochwalić się przychodami żeby brat szumowiny sypał
    To biznesowi nieudacznicy
    Tylko kłamstwem i podstępem mogą okraść
    Takie praktyki powinno się napietnowac bo z uczciwością to nie ma nic wspólnego. Dlatego powinno się nagłaśniać jak najwięcej i nikomu nie uda się uciszyć takiego tematu. Również jest to temat dla dziennikarzy. Ciekawe czy dziennikarzy by też straszyli ćmoki.
    Oszuści drenują konta akcjonariuszy których tak proszą o zaufanie
    Jarząbek milion akcji a Ci zmuszają go do objęcia nowych bo Pp nie notowane
    Inventionmed bez kasy wiec co dalej ?
    Albo emisja na wymianę i znów rozwodnienie albo Pp niewykorzystane trafią do oszusta lub na Cypr i oddane po 1.5 odkupią po 0.22
  • CZYTAJCIE I ZOBACZCIE UNIKAJĄ ODPOWIEDZI ZA KAŻDYM RAZEM Autor: ~xxx [144.217.121.*]
    Dnia 2020-12-26 o godz. 21:49 ~Czytam napisał(a):
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 19:54 ~Ta napisał(a):
    > ........
    > > > Złożyłem tez wniosek o zawieszenie obrotu akcjami oszustów
    >
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 17:13 ~Ta napisał(a):
    > > Zawiadomienie do prokuratury już poszło na szumowine w kudłach
    >
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 20:06 ~Ta napisał(a):
    > > Spokojnie
    > > > Ja się skupiam na tych oszustach
    > > > Już ich klienci tez dostaną informacje jak szumowiny prowadzą pseudo biznes
    >
    > Sprawdźcie czy to prawda bo jeśli on kłamie to jest to celowe wprowadzanie w błąd obecnych akcjonariuszy i działanie na ich szkodę.
    > Tak samo jak straszenie na różne sposoby przez @stew spadkami na 12gr czy pisaniem że ten co obecnie kupił straci w przyszłym roku.
    >
    > Jak macie się zajmować spółka to zajmijcie się przy okazji tymi osobnikami czy celowo teraz działają na waszą szkodę.
    >
    > Temat spółki przykrywa poczynania tych osób.
    >
    > Sprawdźcie czy knf coś otrzymała, to się da, jeśli nic to znaczy że manipulują..
    >
    > Byłem na 4mass w połowie roku i tam też ten sam osobnik @ta i jemu podobnizasypywali forum, rozwalając każdą dyskusję.
    > Podobnie straszyli i zasmiecali forum. Gdy kurs wystrzelił zniknęli.
    >
    > Takimi też trzeba się zająć, zweryfikować czy to czasem nie celowe działanie.
    >
    > Zresztą widzę tu watki o 4mass piszące że on tam naganial to nie będę się powtarzać.
    >
    > Piszcie i weryfikujcie czy złożył wnioski.
    >
    > Zweryfikować poczynania tego @ta czy zrobil to co pisał bo teraz to on tu miesza dodatkowo widzę. Pozdro.
    >
    > @ta czemu wtedy uciekłeś z 4mass tuż przed wybiciem???
    > Czemu tam tak zaśmiecałeś forum a potem bez odzewu, napisz im.
    >

Dnia 2020-12-26 o godz. 22:12 ~Qqq napisał(a):
    > Tu mowa o tobie, to ty piszesz o zawiadomieniu prokuratury, zawieszeniu notowań itp.
    > > Ma racje, czemu to samo robiłeś i potem uciekłeś z 4mass co tak boisz się napisać, nawet są tu na forum linki jak tam trolowales i też nie odpowiedziałeś.
    > >
    > > Czemu nie wyjasnisz boisz się? Ciagle unikasz odpowiedzi bos trol

>https://www.bankier.pl/forum/temat_ten-troll-ta-37-47-30-zal-mu-tak-ze-caly-dzien-tu-siedzi,38265409.html
    Dnia 2020-07-12 o godz. 20:15 ~Makler-ARTI napisał(a):
    > NA WSZYSTKICH WĄTKACH AŻ SIE TO SMIESZNE ZROBIŁO GIMBAZA MA WOLNE TO I WYBORY NIE >MUSI ISĆ SIEDZI Z ZALU CHOCIAŻ POPISZE JAK MU ZLE Z T Ą SPÓLKĄ I NIOE PO DRODZE

>https://www.bankier.pl/forum/temat_ta-ip-37-47-30,38257227.html

>No co tak unikasz odpowiedzi, czemu tam trolowales, zasypujac forum tak jak tu??

>Do ktorej prokuratury poszlo pismo, cz to prawda że wysłałeś wniosrk o zawieszenie notowań, udowodnij jak nie jesteś oszustem???
    >Czy celowo chcesz przestraszyć innych aby pouciekali bo niby notowania zawieszą i nie będą mogli sprzedać?????
    >Teraz ty zaczynasz być oszustem.

Nie odpowiesz z wiadomych przyczyn, ciagle uciekasz.
    Tak jak uciekłeś na 4masz, co się boisz przyznać????

**********************************************************************************************

Dlaczego @TA nie odpowiesz na to co pytają i tak za każdym razem? Ciągle pomija ?

cytuje:
    1. ">Do ktorej prokuratury poszlo pismo, " ??? -

2 "cz to prawda że wysłałeś wniosrk o zawieszenie notowań, udowodnij jak nie jesteś oszustem???""

3. Dlaczego tak samo trolowałes na 4mas i uciekałes????
    " to samo robiłeś i potem uciekłeś z 4mass co tak boisz się napisać, nawet są tu na forum linki jak tam trolowales i też nie odpowiedziałeś"

• Re: CZYTAJCIE I ZOBACZCIE UNIKAJĄ ODPOWIEDZI ZA KAŻDYM RAZEM Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Zobaczysz po kursie :) albo jak szumowina w espi się pochwali jak go drobni pozamiatali
  • Re: CZYTAJCIE I ZOBACZCIE UNIKAJĄ ODPOWIEDZI ZA KAŻDYM RAZEM Autor: ~PRZEGIECIE [54.38.145.*]
    Dnia 2020-12-27 o godz. 18:16 ~xxx napisał(a):
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 21:49 ~Czytam napisał(a):
    > > Dnia 2020-12-26 o godz. 19:54 ~Ta napisał(a):
    > > ........
    > > > > Złożyłem tez wniosek o zawieszenie obrotu akcjami oszustów
    > >
    > > Dnia 2020-12-26 o godz. 17:13 ~Ta napisał(a):
    > > > Zawiadomienie do prokuratury już poszło na szumowine w kudłach
    > >
    > > Dnia 2020-12-26 o godz. 20:06 ~Ta napisał(a):
    > > > Spokojnie
    > > > > Ja się skupiam na tych oszustach
    > > > > Już ich klienci tez dostaną informacje jak szumowiny prowadzą pseudo biznes
    > >
    > > Sprawdźcie czy to prawda bo jeśli on kłamie to jest to celowe wprowadzanie w błąd obecnych akcjonariuszy i działanie na ich szkodę.
    > > Tak samo jak straszenie na różne sposoby przez @stew spadkami na 12gr czy pisaniem że ten co obecnie kupił straci w przyszłym roku.
    > >
    > > Jak macie się zajmować spółka to zajmijcie się przy okazji tymi osobnikami czy celowo teraz działają na waszą szkodę.
    > >
    > > Temat spółki przykrywa poczynania tych osób.
    > >
    > > Sprawdźcie czy knf coś otrzymała, to się da, jeśli nic to znaczy że manipulują..
    > >
    > > Byłem na 4mass w połowie roku i tam też ten sam osobnik @ta i jemu podobnizasypywali forum, rozwalając każdą dyskusję.
    > > Podobnie straszyli i zasmiecali forum. Gdy kurs wystrzelił zniknęli.
    > >
    > > Takimi też trzeba się zająć, zweryfikować czy to czasem nie celowe działanie.
    > >
    > > Zresztą widzę tu watki o 4mass piszące że on tam naganial to nie będę się powtarzać.
    > >
    > > Piszcie i weryfikujcie czy złożył wnioski.
    > >
    > > Zweryfikować poczynania tego @ta czy zrobil to co pisał bo teraz to on tu miesza dodatkowo widzę. Pozdro.
    > >
    > > @ta czemu wtedy uciekłeś z 4mass tuż przed wybiciem???
    > > Czemu tam tak zaśmiecałeś forum a potem bez odzewu, napisz im.
    > >
    >
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 22:12 ~Qqq napisał(a):
    > > Tu mowa o tobie, to ty piszesz o zawiadomieniu prokuratury, zawieszeniu notowań itp.
    > > > Ma racje, czemu to samo robiłeś i potem uciekłeś z 4mass co tak boisz się napisać, nawet są tu na forum linki jak tam trolowales i też nie odpowiedziałeś.
    > > >
    > > > Czemu nie wyjasnisz boisz się? Ciagle unikasz odpowiedzi bos trol
    >
    > >https://www.bankier.pl/forum/temat_ten-troll-ta-37-47-30-zal-mu-tak-ze-caly-dzien-tu-siedzi,38265409.html
    > Dnia 2020-07-12 o godz. 20:15 ~Makler-ARTI napisał(a):
    > > NA WSZYSTKICH WĄTKACH AŻ SIE TO SMIESZNE ZROBIŁO GIMBAZA MA WOLNE TO I WYBORY NIE >MUSI ISĆ SIEDZI Z ZALU CHOCIAŻ POPISZE JAK MU ZLE Z T Ą SPÓLKĄ I NIOE PO DRODZE
    >
    > >https://www.bankier.pl/forum/temat_ta-ip-37-47-30,38257227.html
    >
    > >No co tak unikasz odpowiedzi, czemu tam trolowales, zasypujac forum tak jak tu??
    >
    > >Do ktorej prokuratury poszlo pismo, cz to prawda że wysłałeś wniosrk o zawieszenie notowań, udowodnij jak nie jesteś oszustem???
    > >Czy celowo chcesz przestraszyć innych aby pouciekali bo niby notowania zawieszą i nie będą mogli sprzedać?????
    > >Teraz ty zaczynasz być oszustem.
    >
    > Nie odpowiesz z wiadomych przyczyn, ciagle uciekasz.
    > Tak jak uciekłeś na 4masz, co się boisz przyznać????
    >
    > **********************************************************************************************
    >
    > Dlaczego @TA nie odpowiesz na to co pytają i tak za każdym razem? Ciągle pomija ?
    >
    > cytuje:
    > 1. ">Do ktorej prokuratury poszlo pismo, " ??? -
    >
    > 2 "cz to prawda że wysłałeś wniosrk o zawieszenie notowań, udowodnij jak nie jesteś oszustem???""
    >
    > 3. Dlaczego tak samo trolowałes na 4mas i uciekałes????
    > " to samo robiłeś i potem uciekłeś z 4mass co tak boisz się napisać, nawet są tu na forum linki jak tam trolowales i też nie odpowiedziałeś"
    >

ZOBACZCIE >ta NIE ODPOWIEDZIAŁ PO RAZ KOLEJNY ,CZEGO SIĘ BOISZ ,DLACZEGO TU DZIALASZ NA SZKODĘ INNYCH????
  • Re: CZYTAJCIE I ZOBACZCIE UNIKAJĄ ODPOWIEDZI ZA KAŻDYM RAZEM Autor: ~Ta [80.238.108.*]
    Działam na szkodę bydgoskiego oszusta
  • Re: CZYTAJCIE I ZOBACZCIE UNIKAJĄ ODPOWIEDZI ZA KAŻDYM RAZEM Autor: ~przegiecie [54.38.145.*]
    Dnia 2020-12-27 o godz. 19:04 ~Ta napisał(a):
    > Działam na szkodę bydgoskiego oszusta

Teraz działasz na szkode akcjonariuszy podajać nieprawdziwe informacje odnosnie prokuratury i zawieszenia notowąń, ciagle pomijasz ten temat, ludzie teraz tracą przez twoje i podobnych naganianianie.
    Zaśmiecacie całe foru nie dopuszczając do żadnej dyskusji a gdy was pyta sie o to o czym piszecei pomijacie to za każdym razem.

Czemu okłamujesz akcjonariuszy !
    Nic z tego co napisałem nie jest kłamstwem
    Niestety trzymacie akcje na własne ryzyko
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~akcjonariusz [5.172.238.*]
    A na podstawie czego i kogo chcesz podac do sadu ?
    NIE OŚMIESZAJ się. W porownaniu do tych ponizej czy innych Kierule to grzeczni ministraci hahaha

Petroinvest, ursus, Depend, 4Mass (zjazd z 4,2 zl na 20 groszy), Minox/mteans/presto (upadlosc), AQTWater (prezes ucuekl- upadlosc), Krezus,
    Spolki Dariusza Janusa tj. LZMO (likwidacji juz nie ma na gpw), BCI/ECR/Indygo - wszystkie trzy uchwala o likwidacji - dajcie przyklad czy komus z tych wyzej wymienionych cos zrobiono ?

A takich spolek sa jeszcze dziesiatki ktore sa jeszcze zawieszone lub byly kiedys notowane.

Przy nich Invention oraz Softblue to wzór cnót haha banda trolli
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.84.*]
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~hahah [144.217.156.*]
    Prosze jak sie biedaki poklepują stew i ta.

stem pochwalil ci sie .ta jak naganiał na 4mass ,wstydzi się bo taki płytki jak ty jest :)
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~haha [144.217.156.*]
    Dnia 2020-12-27 o godz. 20:48 ~hahah napisał(a):
    > Prosze jak sie biedaki poklepują stew i ta.
    >
    > stem pochwalil ci sie .ta jak naganiał na 4mass ,wstydzi się bo taki płytki jak ty jest :)

Czemu sie wstydzisz? A na 4mass to nie było ci wstyd pluć ludziom w twarz?
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~hahah [144.217.156.*]
    Dnia 2020-12-27 o godz. 21:17 ~haha napisał(a):
    > Dnia 2020-12-27 o godz. 20:48 ~hahah napisał(a):
    > > Prosze jak sie biedaki poklepują stew i ta.
    > >
    > > stem pochwalil ci sie .ta jak naganiał na 4mass ,wstydzi się bo taki płytki jak ty jest :)
    >
    > Czemu sie wstydzisz? A na 4mass to nie było ci wstyd pluć ludziom w twarz?

I prosze ten stew tez nawala postami ale tu wstydzi sie przyznac ze pomaga trolowi TA z wiadomych przyczyn.

Ile te ludzi utopiles na 4mass przypomnij?
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Qaz [209.141.34.*]
    Nie złożył żadnego pisma o zawieszenie notowań, sprawdzcie sami. Knf nie ma zgłoszenia ani pochodne.
    Jawnie manipuluje na waszą niekorzyść.

Możecie sami sprawdzić.
    Nawet w prokuraturze w okręgu gdzie jest spółka to nie trudne.
    Oszukal was ten @ta
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [51.38.83.*]
  • Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie to Autor: ~xxx [144.217.121.*]
    Dnia 2020-12-26 o godz. 21:49 ~Czytam napisał(a):
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 19:54 ~Ta napisał(a):
    > ........
    > > > Złożyłem tez wniosek o zawieszenie obrotu akcjami oszustów
    >
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 17:13 ~Ta napisał(a):
    > > Zawiadomienie do prokuratury już poszło na szumowine w kudłach
    >
    > Dnia 2020-12-26 o godz. 20:06 ~Ta napisał(a):
    > > Spokojnie
    > > > Ja się skupiam na tych oszustach
    > > > Już ich klienci tez dostaną informacje jak szumowiny prowadzą pseudo biznes
    >
    > Sprawdźcie czy to prawda bo jeśli on kłamie to jest to celowe wprowadzanie w błąd obecnych akcjonariuszy i działanie na ich szkodę.
    > Tak samo jak straszenie na różne sposoby przez @stew spadkami na 12gr czy pisaniem że ten co obecnie kupił straci w przyszłym roku.
    >
    > Jak macie się zajmować spółka to zajmijcie się przy okazji tymi osobnikami czy celowo teraz działają na waszą szkodę.
    >
    > Temat spółki przykrywa poczynania tych osób.
    >
    > Sprawdźcie czy knf coś otrzymała, to się da, jeśli nic to znaczy że manipulują..
    >
    > Byłem na 4mass w połowie roku i tam też ten sam osobnik @ta i jemu podobnizasypywali forum, rozwalając każdą dyskusję.
    > Podobnie straszyli i zasmiecali forum. Gdy kurs wystrzelił zniknęli.
    >
    > Takimi też trzeba się zająć, zweryfikować czy to czasem nie celowe działanie.
    >
    > Zresztą widzę tu watki o 4mass piszące że on tam naganial to nie będę się powtarzać.
    >
    > Piszcie i weryfikujcie czy złożył wnioski.
    >
    > Zweryfikować poczynania tego @ta czy zrobil to co pisał bo teraz to on tu miesza dodatkowo widzę. Pozdro.
    >
    > @ta czemu wtedy uciekłeś z 4mass tuż przed wybiciem???
    > Czemu tam tak zaśmiecałeś forum a potem bez odzewu, napisz im.
    >

• Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Hy [159.69.94.*]
    Ten frejer haha
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~jako [91.195.98.*]
    Na grupie pisza pozew
    Haha grupa specjalnej troski ubrana przez oszusta
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Ta [5.173.208.*]
    Od wtorku rakieta nie sluchac troli
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Odp [5.172.236.*]
    Troll "Ta" kończy i zaczyna dzien na forum

Ostatni post trolla "Ta" ok 1 w nocy i pierwszy post ok 5 rano.
    Koles spi 4 godziny buhshahahahahaha
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Ta [37.47.30.*]
    Sprawdź IP :)
    Oszust już tak was wydoił ze się musicie podszywać pod mój nick :))))
    Uwielbiam to

A scierwo pokaże stratę za 6 dni
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Odp [5.172.236.*]
    Trollu "Ta" nadajesz z kilku IP. Teraz laptop, wieczorem w lozeczku telefon. Nie tłumacz sie trollu bo klamcy i manipulatorowi i takt nikt nie wierzy !!
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Jw [51.79.204.*]
    Wrocil trolik
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Hy [135.125.107.*]
    Buhahaha
  • Re: Pisma do knf o zawieszenie, prokurtury wysłany przez @TA-sprawdźcie Autor: ~Ha [193.70.90.*]
    Haha
[x]
SOFTBLUE 0,43% 0,23 2025-10-03 16:23:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.