Kiedy sie połapią że rekordowe wyniki za Q4 Blirt przedstawi przed sesją 4 stycznia? Wtedy będzie juz za pózno na dobranie akcji bo sie nie otworzy całą sesje.
Najwazniejsze ze nikt nie pozbywa się akcji, bo takie ilości to nic, a to oznacza pewność akcjonariatu. Problemem jest popyt, ale on przyjdzie prędzej czy później. Co do tego, ze Blirt może się tylko rozwijać nie ma chyba nikt wątpliwości. Inni po prostu jeszcze tego nie wiedzą, albo maja swoje biomaximy, innogeny a teraz to i merc w sumie okazją znowu. Trzeba cierpliwie czekać, bo może być tez tak, ze po wynikach nie będzie od razu w cale eksplozji. Byłoby to teraz trochę zbyt przewidywalne. Aktualnie biorę taką okoliczność tez pod uwagę. Ale to moja opinia oczywiście tylko.
złote czasy dla Blirta dopiero się zaczynają, kto sprzedaje po takich cenach za kilka miesięcy będzie pluć sobie w brodę. Artykuł z wczoraj: https://murphyshockeylaw.net/uncategorized/733803/global-nuclease-market-2020-know-the-companies-list-could-potentially-benefit-or-loose-out-from-the-impact-of-covid-19-top-companies-acrobiosystems-blirt-aldevron-merck-kgaa-lucigen-etc-i/
Rzecz w tym, ze gdybym był grubasem co chciałby 10% ff ściągnąć, to wpierw bym upewnił się co do bardzo dobrego wyniku, potem zbił lekko cenę a dopiero potem wykorzystał mała panikę rozczarowanych ludków i kupił konkretnie. Mysle ze taki może być scenariusz. Pamiętajcie ze nie takie głowy nad tym myślą jak tu hajec od tutkow wydębić. Pzdr.
Co do biomaximy bardzo mało eksportują jak na możliwość i ciężko im się przebić na rynku światowym o czym mówił prezes a w Polsce rządzi PiS i nie jest zainteresowany kupnem polskich testów miałem akcje od marca do końca listopada zarobiłem ale liczyłem na dużo więcej
A czy ja gdzieś na temat biomaximy się źle wyraziłem? Sam ją miałem, zarobiłem sporo, ale uznałem ze biomaxima jest w pewnym sensie zależna od Blirta który do tego wyglada stabilniej i bardziej perspektywicznie, dlatego kapitał przerzuciłem tutaj. Każdy ma swoje podejście.