Zakładam nowy wątek, aby więcej akcjonariuszy do niego dotarło. Zgodnie z sugestią Romka podliczenie nastąpi jednak wieczorem 23.12 (24-ego w Wigilię odpuśćmy sobie giełdę :) ). Uprzejmie proszę zainteresowanych akcjonariuszy o wystawianie swoich pakietów na poziomie 999 zł. Jeżeli zbliżymy się do progu 5%, to podejmiemy wspólnie dalsze kroki po przeprowadzeniu konsultacji. Zachęcam również do wyrażania swoich opinii, dzielenia się pomysłami pod adresem: nowe.porozumienie@interia.pl W przypadku zbliżenia się do progu 5% założymy jakiegoś wspólnego dis corda, albo coś podobnego, tak aby każdy miał dostęp do treści. Pozdrawiam, Rado
W poniedziałek rano dopiero będzie aktualizacja i będzie można sprawdzić ile akcji jest na 999. Otworzyłem plik na telefonie i mi się poprzestawiało wszystko :D
Białoczerwony, wszystko masz napisane. Przeklejam poniżej: W świetle zbliżających się wydarzeń uważam, że korzystne byłoby wyłonienie nowej grupy akcjonariuszy posiadającej co najmniej 5 % akcji spółki Bloober. Pozwoli nam to przy ewentualnej obopólnej zgodzie porozumienia całkowicie wykluczyć opcję zdjęcia spółki z giełdy, wypracować pozycję negocjacyjną, a także da nam możliwość wnoszenia własnych projektów uchwał na przyszłe walne zgromadzenia akcjonariuszy.
Może w ramach rozrywki pobawimy się w zgadywankę dlaczego 88000 zostało wstawione do arkusza. Bo 1000 nie wiem czy słusznie pomijam. To mniej niż Prezes i więcej niż porozumienie.
w takim razie trudno chyba żeby to był zbieg okoliczności, pytanie czy faktycznie gruby miś postanowił dać do zrozumienia, co myśli o porozumieniu postulowanemu przez Rado
Dnia 2020-12-21 o godz. 16:09 ~jutro napisał(a): > w takim razie trudno chyba żeby to był zbieg okoliczności, pytanie czy faktycznie gruby miś postanowił dać do zrozumienia, co myśli o porozumieniu postulowanemu przez Rado
Dnia 2020-12-21 o godz. 16:09 ~jutro napisał(a): > w takim razie trudno chyba żeby to był zbieg okoliczności, pytanie czy faktycznie gruby miś postanowił dać do zrozumienia, co myśli o porozumieniu postulowanemu przez Rado
Albo zwykły krok automatu transakcyjnego. Pytanie jak wyglądał arkusz zleceń w piątek popołudniu jest zbyt niepoważne aby je tu zadawać, prawda kirs?
Nie bylo wczoraj Mroczusiu tych 88k w karnecie. Ani wyzej, ani nizej, ani nigdzie - Bog je nam dzisiaj objawil i to nie przypadkowo! W dzien gwiazdy betlejemskiej...
Dnia 2020-12-21 o godz. 17:12 ~Romek napisał(a): > Nie bylo wczoraj Mroczusiu tych 88k w karnecie. Ani wyzej, ani nizej, ani nigdzie - Bog je nam dzisiaj objawil i to nie przypadkowo! W dzien gwiazdy betlejemskiej...
Rureczku - wczoraj to była niedziela, przynajmniej w zakresie długości geograficznych przypisanych ul. Książęcej w Warszawie. Nic co forum zaobserwowało pomiędzy 16:05 czasu Zulu w piątek 2020-12-18 a 7:30 czasu Zulu w poniedziałek 2020-12-21 nie jest warte nawet odnotowania, bo hipotetyczny automat niemal na pewno lata last minute.
Pytanie: wystawilem pakuet z ta cena ale mi go odrzucilo rano w systemie ze wzgledu na widelki.czy chodzilo Wam o ustawienie tego w jakims innym typie zlecenia?
Zlecenie z limitem, termin możesz ustawić sobie np. do 28.12. Akceptujesz, że cena docelowej transakcji odbiega znacząco od kursu bieżącego akcji i w sumie tyle.
Wasze tytuły nie odzwierciedlają sytuacji w jakiej znajdzie się firma już niedługo.Wartość firmy wzrośnie i to ogromnie jak to na firmach 'Gejmingowych' bywa.Sam się zastanawiam czy tu nie wrócić.Ale tyle jest wyborów na giełdzie.
Zgłaszają się do mnie systematycznie kolejne osoby w sprawie wrzucenia pakietów na 999 zł. Kto tego jeszcze nie zrobił, to gorąco do tego zachęcam. Nawet gdybyśmy nie uzbierali wymaganej liczny, to będziemy chociaż w stanie oszacować, czy ulica jest w stanie posiadać te 5%. Akcjonariusza, który wystawił pokaźny pakiet na poziomie 1000 zł zachęcam do kontaktu mailowego pod adresem nowe.porozumienie@interia.pl Zachowaj anonimowość, jeśli tak jest wygodniej. Byłoby miło gdybyś podzielił się intencjami, jakie kierowały Cię do wystawienia tego pakietu złotówkę wyżej.
Ten ostatni komunikat to, jak zachęcanie spamerów/hejterów, żeby ci zalali skrzynkę mejlową (troche jak z ogłoszeniem wielkiej nagrody w zamian za posiadane informacje, co zawsze wzbudza entuzjazm wśród niezrównoważonych psychicznie). A co do akcji, to nie wiem czy to ma znaczenie, ale mbank nie działa od rana, i nie wiadomo kiedy będzie działał, tak więc część inwestorów wciąż ma problem z wystawieniem zlecenia